хахаха Имам чувството,че всички,които ми отговарят са от другата страна на барикадата,демек работодатели
Наистина ли смятате,че 470лв са нормална заплата та дори и за начинаещ проктант или човек с каквато и да било професия?? Мислите ли,че ми пука,че банките се помпят от изгърмелия народ и симулират финансова криза??И трябва евентуално като стана добър да се надявам на 1000лв?? Когато вече бензина ще е 5-6лв литъра ли?? хахахаха Срещу тези 22лв/ден аз давам за 8-9 часа очите си(здраве) и времето си(най-ценното нещо).Наистина ли смятате,че си заслужава при условие,че литър безнзин е 2,61лв и то с тенденции за нарастване на цената,карта за ГТ 60лв. ,а кис.мляко левче? И смятате 22лв за достатъчно??
Ако е така това е поредното доказателство,че заслужаваме съдбата си като нация.Аз обаче не споделям подобни възгледи! А що се отнася до професионализма ми: ДА,с каквото се захвана го правя добре и съвестно.За 1,5 месеца като барман(без да съм практикувал), англичаните(клиенти на заведението) ми казваха,че цитирам: "задължително трябва да се върнеш тук в Англия". И това го казват на българин!!Споменах за барманстовото ми, за да покажа,че имам някаква допирна точка до работа в чужда държава. Но тук явно,ако споменеш такова нещо значи си некадърник.Аз пък да Ви кажа по-добре барман там,отколкото ел.проектант тук

.И още нещо,това което го нанасям на аутокада преди това съм го човъркал с ръцете си, за разлика от повечето проектанти