EВН иска такса остъп

Публична дискусия за обсъждане на мерките, които трябва да бъдат препоръчани на законодателните органи в България, с цел облекчаване на процедурите по узаконяването на елекроцентрали, използуващи ВЕИ (Възобновяеми Енергийни Източници)

Модератори: Mateev, Admin

EВН иска такса остъп

Мнениеот Joro762 » 29.10.2013 23:28

Колегите от ЕВН ме притесняват за цената за достъп която съм им дължал даже заплахи пак долавям от тяхна страна ....Отново отговора ми не закъсня :D Силно Уважаеми от мен дами и господа
от ЕВН България

Пиша ви във връзка с ваше писмо 17.10.2013г. пристигнало в пощата ми от е- фактура и искам да ви обясня как стоят нещата по този въпрос .Първо да ви информирам че исканите от вас пари от доста време вече са в Уникредит булбанк за покриване на кредитните ми вноски за строеж на централата ,които поради вашата некоректност няма как да погасявам по друг начин така че ако толкова ги бързате обърнете се към тях .Може би вече знаете или скоро ще научите че сме започнали вече три съдебни дела между нас от които едното е точно за тези суми и според мен както и да завършат те вие сте в по добра позиция защото в случай че спечелите ще трябва тези пари да ви ги дам с не лоша лихва а ако загубите пък поне за тази сума няма да дължите лихва .Другите две дела са за едностранно преустановяване на достъпа до мрежата ви от ваша страна на централата ми противоречащо на всички европейски директиви както и на българското законодателство а последното е за принуда за подписване на неравноправен договор за достъп както и попълване от ваша страна на официални документи с не вярно или не пълно съдържание натиск върху мен също да попълвам и подписвам такива не даване на исканият и заплатен от мен като услуга във ваш офис товаров график който само вие може да издадете .Искам също да ви напомня че за месец Август поради това че не искате да издадете достоверен протокол за произведена от централата ми ел.енергия която е предоставена в мрежата ви аз също търпя големи загуби така че нека изчакаме съдебните дела където ще стане ясно кой и колко ще трябва да плаща и след това ще видим какво ще правим ,до тогава Трайко трябва да ви е името:-)
С Уважение
Joro762

Re: EВН иска такса остъп

Мнениеот Joro762 » 13.02.2014 16:15

На въпрос към ЕВН кога ще ми доплатят сумите които ми дължат по Ц33 и доброволно или както до сега пак през съд ще минаваме за да спазим традицията-))В отговора без да коментирам че ми направиха фирмата ООД от ЕООД може би имат в предвид са ми съдружници в нея с 50%,но като ме нарекоха вече и партньор ме притесниха вече тотално -)))направо делим на полувина обаче понеже централата не работи полувина та от прихода е пак 0 .Та си помислих да не би да участват в загубите с 50% колеги?Ще им напомня като съдружници да ми преведат полувина та инвестиция банковата сметка е имат да действат-)))С две думи ми отговориха кръв повръщаме пари не връщаме -))И така се заформи съдебно дело номер 5....
Joro762

Мнениеот ferdy » 13.02.2014 20:21

Давай, помагаме с каквото имаш нужда. Ама разкарай първо съдружниците :)
ferdy

Мнениеот Joro762 » 14.02.2014 11:35

ferdy написа:Давай, помагаме с каквото имаш нужда. Ама разкарай първо съдружниците :)

Трудни са Малинке трудни като мухи на мед ме кацат -))Да не спомена другия матрял-))
Joro762

Мнениеот Joro762 » 29.05.2014 12:06

Ето на всички колеги да видите до къде стигат корупционните умения на черно червения етикет,това е България http://www.rs-plovdiv.com/resh.dela.html Дело 17697 от 2013
Joro762

Мнениеот Joro762 » 16.07.2016 10:45

Не те разбрах колега, за кои лихва ме питаш? За това че са ми спряли централата"черно червените" година и полувина , като са потъпкали закон и директиви ?! Или за това че съм плащал на банката лихви по кредита за строежа на централата през времето която тя не е работила? За кеф на ЕВН и ДКЕВР!
Joro762

Назад към Инициатива за подобряване на законодателството при изграждане на ВЕИ