Mateev написа:Ще топля рибите и реката, която тече покрай дома, но няма да им го подарявам на тези гадове............
Блудният син написа:Малко може да ми е глупав въпросът но, няма ли как да как да комутираш към някои съседи и да им го продаваш, все едно теглят те от мрежата? Дори на 1 ст. по-евтино да е, пак ще отиде при някого, с когото така или иначе /предполагам/ имате повече допирни точки, отколкото с Енерго-Про, те сигурно ще се радват на подаръка ти но, все ще получаваш нещо в замяна. Рибите едва ли ще го оценят, и те от дума не разбират, завалиите.
Mateev написа:Аз вече си реших проблема с простотиите, ....
4. А ако започнат да ми се цупят, че съм присъединен, а не продавам - тогава направо ще им бия шута и ще се разкача от тях. С малко повече електроника мога да си организирам вътрешна мрежа, и тотално да се разкача от енергийната система. Имам вече техническа готовност за това, както и психическата нагласа да го направя.
Foton написа:Mateev написа:Аз вече си реших проблема с простотиите, ....
4. А ако започнат да ми се цупят, че съм присъединен, а не продавам - тогава направо ще им бия шута и ще се разкача от тях. С малко повече електроника мога да си организирам вътрешна мрежа, и тотално да се разкача от енергийната система. Имам вече техническа готовност за това, както и психическата нагласа да го направя.
Както преди доста време беше отбелязано, в белите държави, когато има проблем не си свалят радиаторите, а правителствата. В почти белите държави се откачваме от мрежата.....
Блудният син написа:Foton написа:....
Както преди доста време беше отбелязано, в белите държави, когато има проблем не си свалят радиаторите, а правителствата. В почти белите държави се откачваме от мрежата.....
Яко!
Само че, да речем, свалим го. И? По начина, по който сега процедираме, процедурите за снемане и отзоваване са тежки и мудни, искат се огромни усилия и организация, които те откъсват от заниманията ти, после, идват поредните проходимци, а времето лети. Много обичам въпроса "А после, какво? "
-Някой да даде отговор?
Foton написа:Блудният син написа:Foton написа:....
Яко!
Само че, да речем, свалим го. И? По начина, по който сега процедираме, процедурите за снемане и отзоваване са тежки и мудни, искат се огромни усилия и организация, които те откъсват от заниманията ти, после, идват поредните проходимци, а времето лети. Много обичам въпроса "А после, какво? "
-Някой да даде отговор?
Друг цитат: "Когато 10 000 човека, с по едно паве в ръка, застанат срещу парламента и силно си пожелаят нещо, то обикновено се случва."
Блудният син написа: за "да не спамя" тази.
Назад към Инициатива за подобряване на законодателството при изграждане на ВЕИ
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 2 госта