Здравейте на всички форумци!
Проследих днес цялата тема "Инициатива за подобряване на законодателството при изграждане на ВЕИ". След като сте се срещнали в София, темата затихва... попаднах на форума преди един месец и в момента съжалявам, че не съм знаел за него по-рано.
Имам следните въпроси:
1. След като се срещнахте, взехте ли някакво решение за обединение? Било то под шапката на сдружението на г-н Едрев или под някаква друга форма на сдружение или асоциация.
2. Изборите минаха... новото управление, макар и не сформирало още кабинет, говори много отворено и поне на думи се опитва да вкара някакъв полъх на промяна в страната. Имаме време докато ГЕРБ застъпи в управлението и ние да застъпим в обединението и организацията.
Казвам "ние" поради следната причина. Живот и здраве, до края на октомври трябва да сме вкарали в експлоатация първата ФЕЦ, собственост на фирмата в която работя. И чакам с нетърпение и аз да споделя всички подробности и интерсени моменти от реализацията. Усещам, че влизам с голямо закъснение в бранша, но пък в един период на предстоящ бум. Но за да се състои този бум, ще трябва здраво "ръчкане" на законодателната власт. Готов съм да помогна в "ръчкането" с по едно шило във всяка ръка