Голям вятър пада.
GIO не ти ли каза, че се е отказал да кандидатства за кмет вече?

Хубаво, че първо иронията схваща, а не вятъра... Иначе току виж сме го загубили из висините.
alabala963 написа:Аз исках да наема един ТКЗС двор с трафопост в единия край, но селяните ми отказаха с довода: - А как ще се опазим от РАДИЯЦИЯТА?
Неможах да им отговоря и сделката се скапа. Gio ти си лесен - един антистатик и си решаваш проблема, а аз как да ги предпазя от радияцията?
alabala963 написа:
Аз исках да наема един ТКЗС двор с трафопост в единия край, но селяните ми отказаха с довода: - А как ще се опазим от РАДИЯЦИЯТА?
Неможах да им отговоря и сделката се скапа. Gio ти си лесен - един антистатик и си решаваш проблема, а аз как да ги предпазя от радияцията?
Tokio написа:
П.П. Да ви се похваля, днес от ОД "Земеделие и гори" ми утвърдиха площадката за генераторите. Следващата стъпка е одобряването на готовия вече ПУП от експертна комислия на съответната община.
Не съм очаквал всичко да става толкова бавно и да е толкова сложно... ние, българите имаме уникални закони и още по-уникална бюрокрация.
ferdy написа:Tokio написа:
П.П. Да ви се похваля, днес от ОД "Земеделие и гори" ми утвърдиха площадката за генераторите. Следващата стъпка е одобряването на готовия вече ПУП от експертна комисия на съответната община.
Хайде, честито! Март месец, живи и здрави, да се похвалиш и с одобрения ПУП.
Tokio написа:ferdy написа:Tokio написа:
Благодаря, Ferdy! Нямаше да мога да разчитам за март, ако не се бях изхитрил да прескоча съвсем законно обявяването на ПУП-а на съседите по имот. Така печеля повече от месец и елиминирам възможноста за обжалване на ПУП-а.
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 1 госта