alabala963 написа:Моя позната пък произвежда (производител директен, а не прекупвач търговец) визитни картички по 10 стотинки едната и въпреки това не държи нито една на СКЛАД. Има само мостри. И взима парите на клиента предварително, нищо че са 10 лв. (не 100, не 1000)...... Чудна работа защо още има клиенти па макар и "коректно мислещи".
.... та, всяка стока си има начин на продажба и този начин зависи от мн. фактори ..... дори и от манталитета на пазарните субекти. Може би ветрогенераторите като достигнат по брой продажби колите и телевизорите и те ще се продават в супермаркета отсреща, но за сега не са толкова МАСОВА стока, че да се поддържат количества на СКЛАД.
.... И друго, не е виновен eriman, че не ти е продал генератора или ти, че не си го купил от него. Просто не е имало сделка, без някои да е ощетен, а щом няма ощетени - значи няма и виновни.
Не можеш да коментираш кой как си продава стоката без да си вътре в нещата му (ама от страната на продавача, а не на купувача), както и той няма резон да коментира твоя избор.
jorji_bg написа:ериман-неможе да се пишеш за тарговец на дадена стока която ти самият неразполагаш-а може даже и дане сиа виждал и на живо--купи и внеси поне 2-3 ветрогенератора от наи евтините от тези по 1000 лв -тогава се пиши че си някакав тарговец-избрал сам по скапиат ветро заштото тарговеца има няколко на складдал видях ги и ги пипнах--докато ти ме караше да ти изпраштам пари от пз до варна без да сам те виждал теб и стоката ти с която неразполагаш --и в замяна ште ми пратиш някакав документ че аз сам ти дал капаро от 600 лв и после ти ако ме озлажеш аз какво мога да направа освен да пиа една студена вода за твое здраве --штото само адвокатскиа хонорар е 300 лв да вода дело срешту теб --слушаи -изтрииси обявата и несе пиши за такав какавто неси и оште повече нито имаш офиси и представетили в страната за да искаш капаро от 600 лв нагоре--ти си за прокорор--аз се занимавам с тарговиа от 1992 година та до днешни дни и то оспешно и ти казвам че ти ериман ако караш по този начин никога ништо няма да продадеш--хората искат капаро но поне имат 5-6 вида артикули да покажат и за някои изклъчение което в момента го немат като артикул --а ти искаш пари от хората без да имаш ништо да покажеш не си излагаи ми си плъу на петите оттук докато е време
Vandal написа:Едно е сигурно и това е че jorji_bg никога няма да си купи нещо от eBay.
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 1 госта