А каква е цената на една пирамидка,може и на ЛС.
lz1wvm написа:Забравих да пиша,че след като смених четките на моторите,сдаде багажа и ветромера.Там механичните части са две лагерчета(които бяха клеясали вече),неръждаема ос,два зегера и пластмасови легла на черупките на лагерите,които също бяха в добро състояние.Магнита и рид ампулата(капсулована) също са в добро здраве.Подмяната на двата лагера(инвестиция за около 10 лева )върна предишното състояние на ветромера....старите лагери бяха с двойна метална капсуловка.Но не намерих такива,и сложих с пластмасова.
lz1wvm написа:Мдааа,и моята пирамидка изгоря май.Не съм се качвал да меря на платката,но от вчера,изток-запад не следи слънцето.
KD Solar написа:lz1wvm написа:Мдааа,и моята пирамидка изгоря май.Не съм се качвал да меря на платката,но от вчера,изток-запад не следи слънцето.
MLD Sensor AZ АZ Stk./pcs. 165,00 €
MLD Sensor EL* MLD sensor EL* Stk./pcs. 185,00 €
Това са цените за декември 2015г.
Без отстъпки, транспорт, печалба и Такса за банката
lz1wvm написа:KD Solar написа:lz1wvm написа:Мдааа,и моята пирамидка изгоря май.Не съм се качвал да меря на платката,но от вчера,изток-запад не следи слънцето.
MLD Sensor AZ АZ Stk./pcs. 165,00 €
MLD Sensor EL* MLD sensor EL* Stk./pcs. 185,00 €
Това са цените за декември 2015г.
Без отстъпки, транспорт, печалба и Такса за банката
Тези дни ще поръчвам май.И на мен ми предложиха такава цена,без транспорт(165 евро за азимут пирамидката).То май е за по-късия кабел.
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 1 госта