Слагам една голяма червена точка, така май правеха в едно ТиВи предаване!Отговаррям първо на вторият въпрос .Казват му ,,ПРЕХОД,, ,което аз го разбирам като една ,,топла връзка,, м/у курника и кочината!Други му казват ПЛАН РАНЪТ!Да не пропусна ,всичките там кукуригания,грухтене и миризми!Минаваш силно приведен и бавно ,много бавно ,демек,нагъзен!Газиш в коришки и лайна!От една ,,нещастна,, животинка се въздигаш до една ,,щастлива,,друга животинка! По първият въпрос:Трябва си яка пишка за тази работа !Всички тук сме с пишленца! Пишлегари!Тези с яките курища не си губят времето по форуми!Между светлото бъдеще и нас са ни сложили един крив макарон и ни карат да се кокорим !Друг е въпросът ,че задниците дето им се точиш отдавна са дадени под наем и в близко бъдеще ще се наложи да ПОЧАКАШ и да минеш на дясна ръка , като поомалее,сменяш! :Нека да направим един експеримент, напиши на един лист каква би искал да бъде България в твоите очи,аз като изброя 10 важни неща и спирам, ставам един мръсен комунист ,а ми се иска да се доближим поне малко до скандинавските страни ,например .Е няма да стане, никога и посмъртно!Неможе да стане!ПЕРВО, НЯМА ДА НИ РАЗРЕШАТ!Второ ,манталитет,ЮЖЕН, дори още по-лошо,ЮГОИЗТОЧЕН,генетично обременена нация и народ, това е проблемът,а това ,че сме работлив народ пък е пълна заблуда!Може да сме били но и тогава сме били на опашката ,но сега вече сме абсолютни лентяи!Трябва си поне няколко неща ,с които да превъзхождаме или поне да сме равни с първите и да надграждаме,кои са те ,на какво да се стъпи,какво сме направили последните 20 години, и не само 20 а и 120, то заеми,бригади и Ленински съботници, после преватизации , сега живеем от пред предсъединителни фондове /мале, каква дума написах/,ами като спрат с кеша?Ами те се изредиха всички да ни ощастливяват!То не бе БКП /ДС/ после СДС, пък после ни повториха и потретиха новоизлюпените капиталисти от БСП,после Царя ни оправя ,и великите Османци и те ни одариха един рязан,разни клоуни зад и пред завесата!Сега раннобудни ,красиви,направо по бели гащи,Виктория сикрет!Нямало Тор по улиците и площадите,Тортъ разбра ,че всички са еднакви, за чий чеп да се дере,като от последните 20 години се лъкатушим нагор надоло ,наляво ,надясно и аха да глътнем водица,то 90% от българите вече се научиха да плуват и под вода,трябва да се оцелява!Левски или ЦСКА ,голям смях!По скоро цирк!Защо ли и там вече няма публика?Защото няма мажоретки,да прочете мисълта ми!Друго си е една гола цица а защо не и две!И още,нямаш ли световно призната печатница за парички ,ще ядеш трошички!Но това вече е друга бира! Минаваме в друга категория.Това е голата истина, май всичко се върти около голотата!И сега да си кажа,нямам време да се надявам на извънземните ,на които съм симпатизант, взех се в ръце и реших да изживея каквото ми е отредил господ ,по начин ,който ме устройва,затова не приемам никакви упреци !Ама ,никакви!Харесвам и дон Кихот ,но не се виждам като Санчо Панса!Определено!
http://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%A1%D0% ... 1%81%D0%B0 Искам да сме приятели и добри,ама ни направиха разногледи и злобни а не беше така, спомням си, е ,поне чак толкова, не беше!Дано, Дядо Мраз ни донесе на всички,това, което, Дядо Коледа е пропуснал!Наздраве!Каква хубава дума , сега се замислих за значението и, иначе се сещах за една пълна чаша с шампанско! Дзън,.....!Пожелания .....! Целувки .....!И мезенце! И сега нещо по-земно.Моля ви, не сечете елхичките,не убивайте дръвчетата,не ги купувайте!Преди години нямаше пласмасови ,сега има и те са по-живи от отсечените!Дано не е късно!