ferdy написа:retro, намесваш се в темата по средата на чужда дискусия, имаш претенции към нея, изказваш лично мнение, а след това търсиш сметка за същото от друг човек? Напълно некоректно държание.
"Намесил" съм се в тази тема още на 27.09.2010 в 22:46 часа - виж http://solar.sts.bg/forum/viewtopic.php?t=1321 13-ти пост
ferdy написа:Това не ти е първа изцепка в този форум, гледам те как се държиш и в един друг.
Е, и. Харесва ли ти как се държа в другия форум? Нещо грешно или невярно да съм публикувал и там?
ferdy написа:Благодари се на късмета си, че Матеев е прекалено зает да се занимава с глупости и не те е забелязал, а явно и колегите са достатъчно зрели, за да не поискат наказание за теб.
Благодарен съм на късмета си, до сега не ме е подвеждал.
ferdy написа:Ще помоля всички, ако нямат какво да добавят по темата, да решават личните си спорове на лични съобщения, дискусиите по темите са градивни понякога, а дискусии относно отделни личности - никога.
Това се отнася и за KD Solar и YordanIvanov
ferdy написа:Превръщаме форума в говорилня и бягаме от основния му замисъл: взаимопомощ по общи интереси.
Това последното вече е вярно!