Gio написа:...а вземате ли предвид това, че всеки главен архитект може да си изцепи мнението по въпроса и да излезе така, че сме в играта "тука има; тука нЕма"..? За строителното разрешение е хубаво да отиваме подготвени за изненади. Знам, че закона е един, но вие още по-добре знаете, че тълкуванията са доста...
YordanIvanov написа:Gio написа:...а вземате ли предвид това, че всеки главен архитект може да си изцепи мнението по въпроса и да излезе така, че сме в играта "тука има; тука нЕма"..? За строителното разрешение е хубаво да отиваме подготвени за изненади. Знам, че закона е един, но вие още по-добре знаете, че тълкуванията са доста...
Джио, тука има, тука нема ни е ясно на всички. Ясно е, че всеки път, когато съм вадил разрешение за строеж съм го правил със съгласувани проекти. Ясно е и тълкуването на различните гл. архитекти, че е точно както аз и ти можем да тълкуваме по различен начин 3D частичната структура на молекулите при дифракция с рентгеновите лъчи. Говорим за законовата рамка. Аз черпя 2 каси бира на следващото събиране на БСА (след официалните разговори), ако бъркам.
Назад към Присъединяване и узаконяване на централи, използващи енергията на ВЕИ
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 1 госта