Емил написа:Наистина не е тук мястото за тази дискусия, но така или иначе тя беше започната, затова нека кажа и аз две думи във вид на реплика. Не много кратка дуплика.
Не съм бил нито комсомолски активист, нито съм бил в комунистическата партия, нито съм бил лектор по политикономия, за разлика от Костов. И до днес не членувам в никаква партия.
Хубаво, радвам се, защото щеше да станеш великолепен партиен секретар и да громиш империалистите по света.Всички знаем кой е Костов, с какво се е занимавал преди десети, че жена му е комунистически партиен секретар, че даде последният независим български енергиен актив - Нефтохим - на руснаците.... Нефтохим беше построен в други времена, когато се разменяше тон петрол за килограм пипер или домати. Помисли за минутка трезво, какво щеше да му случи при цена от $150 за барел....че продаде други Български активи на безценица.... Къде ги видя тези активи с технологии от 50-те години. че се изправи пред Българското народно събрание и каза , че е погребал Българското Родолюбие подписвайки конвенцията за малцинствата.....Няколко държави от Балканския полуостров не са я разписали и десет години се клаха.... с което даде атомна бомба в ръцете не на някой друг, а на доган. Това предателство на този българомразец бе извършено след като той прибра в джоба си 500 000 германски марки от международния аферист и българофоб сорос. Нямам коментар.
Костов не е еничерин, тъй като той просто никога не е бил Българин, та в последствие да става еничерин. Нямам коментар. Костов е човек на луканов, и това е ясно и на децата. Костов разруши създадената от луканов изкуствена опозиция - сдс - тъкмо в момента , в който сдс се беше изчистило и бе отлюспило всичките псевдодемократи и комунистически агенти. Странно две години след разстрела на Луканов същата тази "разрушена" опозиция спечели изборите.
Защо съм толкова критичен към Костов?
1. Един открит враг е винаги предвидим, Костов, мимикрирайки под одеждите на демократ, всъщност е един скрит враг, който е 100 по-опасен от открития враг - бсп, дпс и т.н. Това намирисва на омраза. Ти не си ли християнин?
2. Не може човек, който е бил тясно обвързан с комунистите, който всяка вечер си ляга с партиен секретар, да ми бъде на мен морален ментор ! Разбира се, че не може. Само за информация, Солана е бил арестуван за Антинатовски протести, пък накрая оглави НАТО. Повод за размисъл!!!
3. И разбира се най-големият грях на Костов е, че той направи сякаш някаква магия на много свестни хора Българи - които като зомби са заслепени и не виждат неговата черна аура, но са готови да го защитават до край. Сред тези хора е и мой много близък човек. Това не мога никога да го простя на Костов! Да ти призная, това наистина е голям негов грях.
Много е характерно за костовистите да лепятг етикети - кой не скача след Костов е комунист. Това е крайна форма на малоумие, защото не може един човек, който ясно вижда недостатъците на Костов и го разобличава, само заради тази си позиция да е комунист. Авторството на фразата е на ЦОНЕВ и честно казано не знаех, че е Костовист.
Като съм почнал, искам да кажа и мнението си за ГЕРБ. ГЕРБ е измислена партия, създадена от медийния балон Борисов. Този човек не върши нищо друго, освен да се оправдава с другите. Тука мненията ни се доближават, ама не много. Това е очеваден факт. "Ние ги хващаме, те ги пускат", "Ние чистим, те цапат" - това са оригиналните мисли на този демагог. Той други мисли няма. Признавам му, че е доста добър манипулатор с държането си на уличен коцкар, това се харесва на много хора, но това не е достатъчно, за да се управлява държава. Има съвпадение.
ГЕРБ е партия от рода на НДСВ, организирана от кукловоди използващи една добре продаваема марионетка - Борисов. Има съвпадение.
За напъните му да се прави и той на антидогановист ще кажа, че той цели четири години беше на пряко подчинение на доган в правителството на двойната коалиция НДСВ ДПС, и точно тогава трябваше да се възпротиви на хищника, който тогава трупаше политическа и финансова власт. Но нищо такова не направи Борисов цели 4 години. Има съвпадение.
Напротив - преди няколко месеца в Америка Борисов каза, че ако царят му бе дал министерско кресло в МВР, той щял и до днес да марширува по плаца. Сиреч този клоун и до днес щеше да е подчинен на доган в тройната коалиция бсп ндсв дпс, ако царят го бе назначил за министър. Има съвпадение.
ТОВА СА ФАКТИТЕ! Спорен момент.
Нима Костов е против доган, но не и против ДПС !?!?
Първо ДПС=ДОГАН, и второ какво точно му е хубавото на ДПС. Та дори и без доган дпс си е една противоконституционна антибългарска партия. ...... Само да ти напомня, че симпатизантите на тази партия имат семейства, изпитват чувства, като любов към децата си, към жените и мъжете си, към майките и бащите си, към приятелите си. Имат мечти да живеят в свят без войни и страдания в повечето случай предизвикани от малоумни националисти и псевдо патриоти, примери много.
Спестил съм много от греховете на Костов. Показах само тези, които го разобличават като псевдоантикомунист и псевдо русофоб и псевдоантидоганист. Това вече ни се изясни.
А иначе един от огромните му грехове към българския народ е реформата в здравеопазването , която е равна на геноцид срещу българското население. Бизнес със здравето на българите, здравеопазване превърнато в търговса дейност - това е ужасно българофобско престъпление. С идеята да бъда добронамерен, ще ти припомня, че имаше друга здравна реформа, на Мими Виткова, която така и не се осъществи (явно не е лесна работа). Едно е да го пишеш на книга и да го декларираш, а друго е да го внедриш в практиката. Резултатите от реформата никак, ама никак не са добри. Какъвто народа такива са политиците, енергетиците, медиците, журналистите, писателите, футболистите, волейболистите, да ги изреждам ли още? Емо, това се получава, когато този от който зависи не работи, а вика НЕВОЛЯТА.