Gio написа:...о, предполагам бихте използвал и това, че климатика ми не е включен сега
Просто споменах резултати от тестове - става дума за доказателства, а не за теоретични разсъждения... Но все пак разбирам, че не трябва да публикувам подобни неща...въпреки, че не сте обвързан със SMA
За инвертори можеш да публикуваш каквото си искаш, стига да не е линк към друга соларна фирма в България. Същото важи и за модули и за каквото си искаш друго оборудване. Нямам обвързаност с никого, което ми дава свободата да си сменям доставчиците тогава, когато си поискам. Това е много важно, защото лидерите по цени или качество се сменят, а аз искам винаги да предлагам продукция на лидери. Много фирми са ми дали дистрибуторски права или представителство, но на никого не сме обещавали, че ще продаваме само неговата продукция. И така ще бъде винаги.
В момента, в който някоя българска фирма стане изключителен представител на дадена марка, в същия този момент фирмата и нейните служители се прощават със собствената си съвест. И точно в този момент ние трябва да спрем да им вярваме.