Гамизов и неговите коментари за енергетиката в България

Публикации в медиите за Възобновяеми Енергийни Източници

Модератори: Mateev, Admin

Мнениеот ferdy » 29.07.2009 15:56

С тези ти изказвания не съм съгласна аз лично:

DanielDimov написа:ето заради такива изказвания като по-горните няколко корупцията и далаверите няма да спрат скоро!

DanielDimov написа:много ми хареса преди известно време кампанията която имаше тук във форума по отношение на промените в ЗУТ - отговорете ми сега колко от вас написаха и пратиха писма? аз пратих две. вие какво направихте лично за да се подобрят нещата (нека да се ограничим с тази календарна година)? ще очаквам да прочета кой какво е свършил за подобряването на ситуацията в България... и моля спестете си "гласувах"!!!

Както и с това, че с тях си позволяваш да квалифицираш някой.
ferdy

...

Мнениеот Gio » 01.08.2009 13:27

ferdi, колегата DanielDimov винаги се е държал настрани от привидната И-нет анонимност. Коректен е и според мен просто изразява своя поглед над нещата... Това, че има доза идеализъм не е зле - далеч съм от мисълта, че не познава реалността. Това е добро начало за създаване на една база - това, че имате различни гледища не означава, че не можем да изградим една соларна "клика"... Необходимо е и трябва да се работи по въпроса. Конфронтацията на възгледите може да даде доста...
...every day deserves a new, better tomorrow...
Аватар
Gio

Мнениеот Lupus » 10.08.2009 07:18

DanielDimov написа:трябва да има повече хора като него във всяка една област!!! .........

Милиони източени от ТЕЦ "Марица изток-2" Централата е хранилка за Богомил Манчев и Стефан Гамизов
http://www.standartnews.com/news/detail ... BE%D0%BA-2

Те са нашата гордост! :D
www.tscommunication.com
HG07,MG08 - GSM устройства за охрана и управление на обекти.
www.bsms.bg
SMS услуги за фирми и организации с модерно мислене.
Lupus

Мнениеот vaklin » 10.08.2009 12:52

Това ме впечатли най-много:
По-сетне иначе върлите опоненти Манчев и Гамизов без угризения ще застанат от една и съща страна на барикадата - като пирани, заболи зъби в ТЕЦ "Марица изток-2".

Явно нищо не е такова каквото изглежда.
vaklin

Мнениеот ferdy » 10.08.2009 21:10

Напротив, точно така изглеждаше.
ferdy

Мнениеот sandi » 13.08.2009 22:23

За мен, Гамизов е от хората които имат функцията и заповедите да приспиват гражданското общество с гръмки приказки.
Човек ако го чуе какво говори, ще се успокои че някой върши черната работа във България.
На 99% съм сигурен че е американски агент.Чувал съм че ходи с 10човека охрана, и цял отдел детективи и знаел далаверите на всички.
То и аз знам за много далавери, ама зад мен не стоят 400 000 човека :lol: :lol: :lol:
Той се взима за Джеймс Бонд :idea:
И постоянно заплашва някой, но никога не мога да разбера кой заплашва директно :D Страхува се или просто е клоун на конци.
sandi

Мнениеот Lupus » 13.09.2009 11:16

Гамизов май си намери майстора, или поне му смъкнаха гащите. Следва сапунисване! :D
http://www.capital.bg/show.php?storyid=782899
www.tscommunication.com
HG07,MG08 - GSM устройства за охрана и управление на обекти.
www.bsms.bg
SMS услуги за фирми и организации с модерно мислене.
Lupus

Мнениеот vaklin » 13.09.2009 13:00

Мдаааа - Прокопиев срещу Гамизов!!! След подобни сблъсъци изплуват доста истини. Особено ме впечатли следното сравнение:
В медийните среди не липсват и по-конспиративни обяснения. Като например, че Стефан Гамизов е бил неуспешен "прототип" на Яне Янев, тоест нарочно лансиран от определени интереси с цел да се превърне в политическо явление.
vaklin

Предишна

Назад към Публикации в медиите