Електроразпределителните дружества -откзват присъединяване !

Информация за слънчевата радиация и слънчевата енергия. Теория, модели, калкулации, реални данни.

Модератори: Mateev, Admin

Мнениеот МИЛЕН ЖЕЛЕВ » 17.08.2009 22:14

НИЩО НЕ МИСЛЯ ДА СМЕНЯМ,FERDI,ИЛИ ТАМ КАКТО КАЗВАШ,НЕ ЗНАМ ДАЛИ ГО ЧЕТА И ПИША ПРАВИЛНО ЗАТОВА,ЗА ПО -ТОЧНО ЩЕ ТЕ НАРИЧА ЗАДНИК,МИСЛЯ ЧЕ Е ПРАВИЛНО НАПИСАНО! ТА ,МНОГО МИЛО ФОРУМЧЕ,МАЛКО ЕСНАФСКО,АМА МИ ВЪРШИ РАБОТА.ПЪЛНО Е С НЕДРУЖЕЛЮБНИ ПРОСТАЦИ СЪС СТРАНИ ИМЕНА КАТО VANDAL,I...M,НО ТЕ И БЕЗ ТОВА СА НЕЗНАЧИТЕЛНИ ХОРИЦА,НО ПЪК ДОБРЕ ПРЕПИСВАТ ОТ ДРУГИТЕ САЙТОВЕ. ТА ЩЕ ПРАВЯ ФОТОВОЛТАИ4НА ЦЕНТРАЛА, СЪС ИЛИ БЕЗ ВА6Е УДОБРЕНИЕ ВСЪЩНОСТ НЯМА НИКАКВО ЗНАЧЕНИЕ,НО НЕ МОГА ДА СКРИЯ СВОЕТО РАЗОЧАРОВАНИЕ ОТ УСЛОВИЯТА ЗА ИНВЕСТИРАНЕ В БЪЛГАРИЯ,И СЕ ОПАСЯВАМ ЧЕ МНОГО ОБИКНОВЕННИ ХОРИЦА,ЩЕ СЕ ПОДЛЪЖАТ ПО ТАЗИ''ДАЛАВЕРА'' И ЩЕ ЗАГУБЯТ СВОИТЕ СПЕСТЯВАНИЯ
МИЛЕН ЖЕЛЕВ

Мнениеот Lupus » 17.08.2009 23:07

МИЛЕН ЖЕЛЕВ написа:НИЩО НЕ МИСЛЯ ДА СМЕНЯМ,FERDI,ИЛИ ТАМ КАКТО КАЗВАШ,НЕ ЗНАМ ДАЛИ ГО ЧЕТА И ПИША ПРАВИЛНО ЗАТОВА,ЗА ПО -ТОЧНО ЩЕ ТЕ НАРИЧА ЗАДНИК,МИСЛЯ ЧЕ Е ПРАВИЛНО НАПИСАНО! ТА ,МНОГО МИЛО ФОРУМЧЕ,МАЛКО ЕСНАФСКО,АМА МИ ВЪРШИ РАБОТА.ПЪЛНО Е С НЕДРУЖЕЛЮБНИ ПРОСТАЦИ СЪС СТРАНИ ИМЕНА КАТО VANDAL,I...M,НО ТЕ И БЕЗ ТОВА СА НЕЗНАЧИТЕЛНИ ХОРИЦА,НО ПЪК ДОБРЕ ПРЕПИСВАТ ОТ ДРУГИТЕ САЙТОВЕ. ТА ЩЕ ПРАВЯ ФОТОВОЛТАИ4НА ЦЕНТРАЛА, СЪС ИЛИ БЕЗ ВА6Е УДОБРЕНИЕ ВСЪЩНОСТ НЯМА НИКАКВО ЗНАЧЕНИЕ,НО НЕ МОГА ДА СКРИЯ СВОЕТО РАЗОЧАРОВАНИЕ ОТ УСЛОВИЯТА ЗА ИНВЕСТИРАНЕ В БЪЛГАРИЯ,И СЕ ОПАСЯВАМ ЧЕ МНОГО ОБИКНОВЕННИ ХОРИЦА,ЩЕ СЕ ПОДЛЪЖАТ ПО ТАЗИ''ДАЛАВЕРА'' И ЩЕ ЗАГУБЯТ СВОИТЕ СПЕСТЯВАНИЯ

ferdi е дама, драги ми ЖЕЛЕВ, а ти ако си мъж ще се извиниш! :evil:
Последна промяна Lupus на 18.08.2009 08:12, променена общо 1 път
www.tscommunication.com
HG07,MG08 - GSM устройства за охрана и управление на обекти.
www.bsms.bg
SMS услуги за фирми и организации с модерно мислене.
Lupus

Мнениеот X5 » 17.08.2009 23:27

МИЛЕН ЖЕЛЕВ написа:ПЪЛНО Е С НЕДРУЖЕЛЮБНИ ПРОСТАЦИ СЪС СТРАНИ ИМЕНА КАТО VANDAL,I...M,НО ТЕ И БЕЗ ТОВА СА НЕЗНАЧИТЕЛНИ ХОРИЦА,

И защо реши , че са незначителни "хорица" :shock: Защото пишат с малки букви ли?
X5

Мнениеот lz1wvm » 18.08.2009 00:27

Милене в тези 10 поста(които си написал) пишеш общи приказки с цел най вече за интриги и заяждане.За да получиш конкретен отговор-трябва да зададеш конкретен въпрос и обратното.Така е в по-вечето форуми.
И
I...M
-не е същото като-lz1wvm.
Поздрави
lz1wvm

Мнениеот ferdy » 18.08.2009 04:11

За изненада на аудиторията, този ще го пропусна. :lol:
ferdy

Мнениеот Beboko » 18.08.2009 14:40

МИЛЕН ЖЕЛЕВ написа:НИЩО НЕ МИСЛЯ ДА СМЕНЯМ,FERDI,ИЛИ ТАМ КАКТО КАЗВАШ,НЕ ЗНАМ ДАЛИ ГО ЧЕТА И ПИША ПРАВИЛНО ЗАТОВА,ЗА ПО -ТОЧНО ЩЕ ТЕ НАРИЧА ЗАДНИК,МИСЛЯ ЧЕ Е ПРАВИЛНО НАПИСАНО! ТА ,МНОГО МИЛО ФОРУМЧЕ,МАЛКО ЕСНАФСКО,АМА МИ ВЪРШИ РАБОТА.ПЪЛНО Е С НЕДРУЖЕЛЮБНИ ПРОСТАЦИ СЪС СТРАНИ ИМЕНА КАТО VANDAL,I...M,НО ТЕ И БЕЗ ТОВА СА НЕЗНАЧИТЕЛНИ ХОРИЦА,НО ПЪК ДОБРЕ ПРЕПИСВАТ ОТ ДРУГИТЕ САЙТОВЕ. ТА ЩЕ ПРАВЯ ФОТОВОЛТАИ4НА ЦЕНТРАЛА, СЪС ИЛИ БЕЗ ВА6Е УДОБРЕНИЕ ВСЪЩНОСТ НЯМА НИКАКВО ЗНАЧЕНИЕ,НО НЕ МОГА ДА СКРИЯ СВОЕТО РАЗОЧАРОВАНИЕ ОТ УСЛОВИЯТА ЗА ИНВЕСТИРАНЕ В БЪЛГАРИЯ,И СЕ ОПАСЯВАМ ЧЕ МНОГО ОБИКНОВЕННИ ХОРИЦА,ЩЕ СЕ ПОДЛЪЖАТ ПО ТАЗИ''ДАЛАВЕРА'' И ЩЕ ЗАГУБЯТ СВОИТЕ СПЕСТЯВАНИЯ

СУПЕР ЗАЯДЛИВИ СА !!! ТУКА СИ МНОГО ПРАВ !!!
Beboko

Мнениеот Lupus » 18.08.2009 15:20

Beboko написа:

СУПЕР ЗАЯДЛИВИ СА !!! ТУКА СИ МНОГО ПРАВ !!!

Ти остави това, ами и трудно понасят неграмотността и демонстративната простащина.
www.tscommunication.com
HG07,MG08 - GSM устройства за охрана и управление на обекти.
www.bsms.bg
SMS услуги за фирми и организации с модерно мислене.
Lupus

Мнениеот МИЛЕН ЖЕЛЕВ » 18.08.2009 22:02

откаде да знам кой какъв е,извинявам се на всички,живейте си по вашия на4ин аз по моя,не може вси4ките да са грамотни и културни и изискани. но това не значи 4е ние простаците, нямаме право да опитаме да направим нещо за децата си,нали? айде чао сега че съм зает
МИЛЕН ЖЕЛЕВ

...

Мнениеот Gio » 18.08.2009 22:19

...споко, бе човек - юркат те... И аз бях десет години в класиката. Ако коефициента ми на интелигентност беше с една единица по-нисък, щях да съм растение...Ама на, тук съм... Място има за всички...
...every day deserves a new, better tomorrow...
Аватар
Gio

Мнениеот Vandal » 18.08.2009 22:33

Миленчо Миленчооо
Жалко че носим една и съща фамилия.
Абе ти да не си батко :lol:
Аватар
Vandal

Мнениеот МИЛЕН ЖЕЛЕВ » 18.08.2009 23:25

така като те гледам сигурно съм ти батко!!! ''Абе кеде е батко....'' :cry:
МИЛЕН ЖЕЛЕВ

Мнениеот mali_ujasa » 09.09.2009 23:41

добър вечер на всички нов съм в форума , та към въпроса интересно ми е какво обяснение пробутват от ЕД към отказа ? :shock:
мисълта е преди действието а не обратно !!!
mali_ujasa

Мнениеот dvdimitrov » 26.09.2009 15:50

ЕРП-та могат да си измислят абсолютно всичко,за което можеш да се сетиш.
В един от другите форуми някой каза че "трябва така да ги засипеш с информация,че да се чудят от къде им е дошло" и е много прав.
Лошото е ,че ЕРП-та се възползват от незнанието на обикновения човек какво да им занесе и те почват да му искат от слон вълна.
Не това се получава ,когато някоя от по-големите фирми,занимаващи се с изготвянето на проекти от А до Я отиде при тях с документите и с адвоката си.Почват да мигат на парцали.
И точно тук е разковничето според мен.
Знам за един случей в който одобрен проект,изпълнен по всички изисквания и финансиран от чужбина имал застраховка финансов риск.
И така фирмата имала проблем с ЕРП-то при сключване на окончателния договор за присъединяване,но как да е преглътнали.
Но изпълнили проекта и дошло време да ги свържат реално.И пак проблеми.Но тука вече ЕРП-то не познало,понеже дошъл ред на застрахователя да плаща вноските към финансиращата чеждестранна банка поради забавата на ЕРП-то........... изхода е ясен.

ИЗВОД: 1.Информацията и опита са най-важни
2.Когато се работи както трябва,нещата се получават
3.Консултантите са скъпо удоволствие но понякога в тях е решението
dvdimitrov

Предишна

Назад към Слънчева енергия