ferdy написа:Вместо Турция да си строи АЕЦ, трябваше Белене отдавна да е готов и както сега се рехабилитира далекопровода до там, сега нямаше да сме в такова кризисно положение, защото износът ни на ток нямаше да е на такъв минимум.
ferdy написа:...трябваше Белене отдавна да е готов ...
venkap написа:DanielDimov написа:мисля че вече на всички ни стана ясно - АЕЦ Белене няма да има. аз съм 100% убеден в това
Въпросът е в това да ли АЕЦ Белене ни е нужна?
Имам чувството, че влизаме (държавата) в ролята на дребен амбулантен търговец, който се двоуми да си купи пикап или двадесет тонен камион.
Емо сърбят ме пръстите да ти отговоря, но ще се въздържа този път.
Lupus написа:ferdy написа:Вместо Турция да си строи АЕЦ, трябваше Белене отдавна да е готов и както сега се рехабилитира далекопровода до там, сега нямаше да сме в такова кризисно положение, защото износът ни на ток нямаше да е на такъв минимум.
Ами то по тази логика не трябваше да си разбиваме и селското стопанство и сега да внасяме зеленчуци от Гърция и Македония, ама.... Нали сме си българи, първо чупим, после мислим. Добре, че поне ако се наложи след 5 години ще внасяме ток от Турция, а не от Германия.
Емил написа:Gio написа:...сподели голямата си мечта, Емил...
Голямата ми мечта е да пусна догодина първия си фец, който в момента даже не е и на етап проектиране...![]()
![]()
Емил написа:Моите мечти са свързани с една бъдеща силна България, максимално независима от външни енергийни, икономически и политически фактори. Със средно голяма /100 000/ но добре обучена и екипирана армия. И разбира се - с атомно оръжие в арсенала си.
Това не е псевдонацианализъм, а моята малка мечта...
Назад към Публикации в медиите
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 2 госта