Малко по-подробна версия на днешните изказвания. Има го мнението на еколозите - има го и мнението на БФА, подкрепено от експерти на НЕК и ДКЕВР.
http://www.greentopic.eu/index.php?p=news&cat=5&src=233
Слънчо написа:Gio, не ни лъжи. Видяхме те на репортаж по телевизията, как я замери право в деколтето.
Слънчо написа:Gio, не ни лъжи. Видяхме те на репортаж по телевизията, как я замери право в деколтето.
Gio написа:А случайно някой да има информация относно посрещането на Нона Караджова в Стара Загора днес? Чух, че са хвърчали яйца и то добре насочени, ама не можах да отида, защото ....яйцата в магазина бяха свършили.
ferdy написа:Слънчо написа:Gio, не ни лъжи. Видяхме те на репортаж по телевизията, как я замери право в деколтето.
И аз го видях, яйцето стана направо на омлет.
Lupus написа:ferdy написа:Слънчо написа:Gio, не ни лъжи. Видяхме те на репортаж по телевизията, как я замери право в деколтето.
Е то така описано, той трябва да съжалява, че не е била главата му на мястото на яйцето!
Gio написа:Lupus написа:ferdy написа:Слънчо написа:Gio, не ни лъжи. Видяхме те на репортаж по телевизията, как я замери право в деколтето.
Е то така описано, той трябва да съжалява, че не е била главата му на мястото на яйцето!
...предполагам, оставил съм интересни впечатления за главата си и дейностите свързани с нея - щом е желана във вид на омлет...
Те ядът и пият в сегашно време, а мозъците им са спряли някъде в средата на 80те
Назад към Публикации в медиите
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 0 госта