ppetkov написа:Здравейте,
Някой може ли да ми каже какво представлява :
1."характеристики на засегнатата територия - вид и начин на ползване на земите" и от каде се взима ?
2. карта или друг актуален графичен материал на засегнатата територия, схеми, скица и партида на имота (от КВС или скица с координати на определящите точки от кадастрална карта, снимков материал и др. по преценка на възложителя. Става ли с тази скица -
http://url.bg/show-image.php?id=a4dc053 ... 3246a73106
Na men sa mi iskali PRETSENIAVANE NA NEOBHODIMOSTA OT IZVAR6VANE NA EKOLOGI4NA OTSENKA.V neia e vkliu4eno i harakteristika na zasegnatata i t.n.Az ne mojah da se spravia bez profesionalna pomo6t.Tova ozna4ava, 4e namerih spetsialist koito izgotvi ne6to kato doklad ot dvaisetina stranitsi koito vkliu4va:karti s razli4en ma6tab na partsela i okolo nego,shemi i diagrama na godi6ni valeji ot daja i sniag,snejna pokrivka,vlajnost na vazduha, "roza na vetrovete'',kakva e po4vata,rastitelen i jivotinski sviat,v radius ot 5 kilometra na PV kakvi za6titeni obekti ima i o4akva li se otritsatelno vazdeistvie varhu tiah, 6te ti poiskat pismo ot kmeta Dali v 15 dnevnia srok sled poblikuvaneto v regionalen vestnik za investitsionnoto ti namerenie dali niakoi ne go e objalval.Voaraji s goliamo tarponie i sili
za6toto men me vartiat ot dekemvri i sam do nikade.Sega mi iskat o6te
novi ne6ta.Vnimavai tazi informatsia za neohodimostta na EO struva v razli4nite firmi ot 1600 do 500lv.