извинения колеги не можах да си пратя вьпроса какво ще рече наториялно заверена скица ?Като ходих в министерството не ми го казаха и товаferdy написа:Явно има някакво питане?
Въпросът ти е малко неясен... Ако просто питаш какво е нотариално заверена скица - правиш копие на скицата, отиваш при нотаруис, той си слага печата, че всичко начертано и написано е вярно, плащаш си таксата и воала! Имаш нотариално заверена скица!joro76 написа:извинения колеги не можах да си пратя вьпроса какво ще рече наториялно заверена скица ?Като ходих в министерството не ми го казаха и товаferdy написа:Явно има някакво питане?
точно това ми беше неясно благодаря за отговора колега скицата е тая от кадастъра нали ?човека от министерството при който бях не ми го каза това но на тях това им е работата да ни върнат за нещо І мерси за отговораВальо Генов написа:Въпросът ти е малко неясен... Ако просто питаш какво е нотариално заверена скица - правиш копие на скицата, отиваш при нотаруис, той си слага печата, че всичко начертано и написано е вярно, плащаш си таксата и воала! Имаш нотариално заверена скица!joro76 написа:извинения колеги не можах да си пратя вьпроса какво ще рече наториялно заверена скица ?Като ходих в министерството не ми го казаха и товаferdy написа:Явно има някакво питане?
Това ли питаш?
Назад към Слънчеви (соларни, фотоволтаични) електроцентрали
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 1 госта