Може би и аз надцених широтата на някои възприятия, когато писах доста нещадящо че не бива не се пренебрегва и сферата на електроенергетиката - като не по-малко сложна и важна за материята на сайта специалност и че доста от хората със слаботокови специалности недооценяват тези неща като важност и сложност. Написах го леко саркастично и оттогава до ден днешен ми валят на главата заядливи реплики.
Оттогава досега обаченяколко пъти се извиних и обясних, че единственото, което съм целял е да обърна повече внимание на този също важен аспект - електроенергетичния...Готов съм да поднеса и лични извинения, ако някой се е почувствал засегнат от преценката ми, че съществува и някаква степен на неграмотност по тази тема, а се правят допускания и разсъждения, имащи отношение към проектите и плановете на хората.
Искам да помоля за нещо важно всички хора във форума!
Вижте, хората направили сайт като слънце и то за слънчева техника, да благодарим, че сме в него и че ни е толкова полезен! Не си струва да се прави на ощипани математички всеки път, когато нечие велико самочувствие се усети накърнено.
Наистина намирам за нормално обстоятелството, че не всеки разбира всичко по всички контактни с материята на сайта теми - а те са много! По-добре е да разменяме съвети и мнения, каквато сигурно е била и целта на създателите, а не да търсим поле на самоизява или безплатно образование.
Аз лично поназнайвам някои неща в сферата на оптиката (повече теоретично) и на електротехниката (практически), но в по-важната и специфична част от темата на сайта бях тотално неграмотен и едва оттук и други места в нета ми просветна леко...
Благодаря!
Давайте и занапред да си помагаме, а не да се заяждаме!!!