Струва ми се, че малко се измествате от темата.Мъж или жена,висока или ниска, слаба или дебела- какво значение има-важното е човек да иска да научава нови неща и да се развива.Това, което по-сериозно ме интересува е проблема със замърсяването на планетата и всички последствия от него. В тази връзка изгледайте този клип, който на мен страшно много ми въздейства преди време:
http://www.youtube.com/watch?v=P_9mjBUSDng. Но въпроса не е само да се констатира, че има замърсяване, а да се потърси начин за неговото намаляване (защото не мисля че някога би могло да бъде напълно избегнато). Та отттам се запалих и по слънчевите панели,вятърните генератори, рациклирането на отпадъци и т.н.Макар, че честно казано съдейки по големите площи земя, които се покриват със слънчевите панели вместо да бъдат използвани за отглеждане на някакви култури не съм много убедена, че и това е някакво кардинално решение.Но по-добре дори и минимално да се опитваме да намалим вредите , които нанасяме отколкото да стоим и бездействаме.
Приятен ден.