Здравейте, до сега само четох и действах, но запънах до НЦООЗ. 100% някъде сте разисквали темата, но не можех да намеря нищо. Ако може един въпрос за окомплектоването на документите за там.
според тях трябвало.
1,2,4,5,6,8,12,14,15,и 16 точка от молбата им, оградиха ми ги с кръгчета http://img600.imageshack.us/img600/8282/46498474.jpg
До тук имам всички документи без 15 точка и ме върнаха.
15. Информация за техническите данни на съоръжението.
От къде мога да ги намеря тези данни, какво точно трябва да представлява този документ и кой трябва да ми го направи. И този който ще ми го прави от къде да знае какви панели ще се слагат в последствие. И ако сложа сега някакви с тях ли се съм задължен да строя централата след това. Размери, модели, мощности, видове и т.н. каквото кажа тук това е последно или?
п.п. Става въпрос за централа в регулация със становище от ЕВН за 80КВ инсталирана мощност. Имам становищата от РИОСВ,РИОКОЗ, разрешение за смяна на предназначение, и готов ПУП който не мога да внеса заради точка 15 (цялото становище) от НЦООЗ.
Много ще съм благодарен ако дадете съвет, линк или каквото и да било инфо по темата.