Публикации в пресата

Публикации в медиите за Възобновяеми Енергийни Източници

Модератори: Mateev, Admin

Мнениеот TT » 22.01.2011 13:22

Предлагам и на тези който четат форума (без регистрация) и възнамеряват да инвестират във Фотоволтаици сега или в бъдеще да се свържат с ferdy от форума за включване в подписка 2011 против МОНОПОЛНИТЕ ВЪНШНИ ИНВЕСТИТОРИ, (разбира се ако ferdy няма нищо напротив) и то колкото се може по скоро, преди 26 януари когато Б.Борисов се връща от япония, за да бъде депозирана в Министерски Съвет, ако трябва и в Народното Събрание. Да ни се чуе гласа по Големите медии и т.н.

А това как ще се свържете с ferdy , нека тя да каже, чрез E-mail, GSM, FAX, куриерска фирма и т.н.
Винаги и когато Тя е съгласна да поеме отговорноста за документа от наше име опълномощавайки я само за това.
Да действаме колеги, няма време за губене !!!
Нека бъдем единни и отговорни към бъдещето ни !!!
TT

Мнениеот joro76 » 22.01.2011 14:07

petyostoev написа:И аз съм "ЗА".
Но трябва да се акцентува на това че парите на българите ще се изнасят в чужбина чрез големи чужди компании които правят големи централи.
Ако се даде приоритет на малките централи чрез изпълнение на програма 10 000 покрива,приходите от тях ще остават в България и ще стимулират нашта икономика,като се потребяват у нас.
Като прибавим и че ще отпадне нуждата от големи инвестиции от страна на ЕРП -тата за мрежата,плюсовете стават доста.
А инвестициите им могат да се насочат към създаване на "умни мрежи".
Сега е момента да действаме.Утре ще бъде късно.
колега мислих по тоя въпрос и аз наи правилното според мен изказване е твоето абсолютно си прав и заставам зад твоето мнение мислете вариант за борба и аз съм с вас!!! Ако бедна България пълни джобовете на богати компании по света как ще има събираемост на данъци (с което се хвали герб много ) от каде като няма шанс българския предприемач как да има работни места и икономика да се замислят тея глупаци че с данъци на фолк пивици и на свещенници не се събира пара и прави икономика !!!А тук някой се изказа че нашите щели да вземат 10% нищо няма да вземат от Японците те бакшиши не дават единственото което е да кажат ние вдигнахме чуждите инвестиции браво само че тези инвистиции са регрисивни а не прогресивни това да разберат ако могат разбира се !!!!!
joro76

Мнениеот petyostoev » 22.01.2011 15:31

Май ще продадат Слънцето на България на страната на Изгряващото слънце.
petyostoev

Мнениеот donpesho » 22.01.2011 19:53

petyostoev написа:Май ще продадат Слънцето на България на страната на Изгряващото слънце.

Вече са го направили!!!В момента има инвазия на една японска фирма (с цел не споменавам името) ,която дава почти най- добри финансови условия ,но изисква цялото оборудване да е тяхно, независимо че инверторите им не струват.
Аватар
donpesho

Чекам японската фирма да ми прати поздрави

Мнениеот vitorio » 23.01.2011 01:54

Чекам тази японска фирма да ми прати поздрави за да я поздрава за добре свършена работа!!!!Пишете на лични!!!!!
vitorio

Мнениеот TT » 23.01.2011 21:40

23.01.2011 / 11:56
Бойко Борисов преговаря в Япония
видео
http://bnt.bg/bg/news/view/45548/bojko_ ... v_japonija
Цитат
Премиерът Бойко Борисов е на посещение в Япония. Основни теми на разговорите ще са японските инвестиции у нас. Засега японците проявяват интерес към построяването на соларен парк край Ямбол.........
TT

Мнениеот Gio » 24.01.2011 08:10

joro76 написа:
petyostoev написа:И аз съм "ЗА".
Но трябва да се акцентува на това че парите на българите ще се изнасят в чужбина чрез големи чужди компании които правят големи централи.
Ако се даде приоритет на малките централи чрез изпълнение на програма 10 000 покрива,приходите от тях ще остават в България и ще стимулират нашта икономика,като се потребяват у нас.
Като прибавим и че ще отпадне нуждата от големи инвестиции от страна на ЕРП -тата за мрежата,плюсовете стават доста.
А инвестициите им могат да се насочат към създаване на "умни мрежи".
Сега е момента да действаме.Утре ще бъде късно.
колега мислих по тоя въпрос и аз наи правилното според мен изказване е твоето абсолютно си прав и заставам зад твоето мнение мислете вариант за борба и аз съм с вас!!! Ако бедна България пълни джобовете на богати компании по света как ще има събираемост на данъци (с което се хвали герб много ) от каде като няма шанс българския предприемач как да има работни места и икономика да се замислят тея глупаци че с данъци на фолк пивици и на свещенници не се събира пара и прави икономика !!!А тук някой се изказа че нашите щели да вземат 10% нищо няма да вземат от Японците те бакшиши не дават единственото което е да кажат ние вдигнахме чуждите инвестиции браво само че тези инвистиции са регрисивни а не прогресивни това да разберат ако могат разбира се !!!!!

...интересно е да се чуе мнението на БФА като една от малкото организации в бранша. Реакцията ни на това евентуално предателство на интересите на България и последващи други опити от страна на правителството, би следвало да дойде от страна на организация, а не на отделни личности. Ако самата асоциация вече не е оплетена в игрите на българското правителство, лобизма в лицето на министъра на икономиката и енергетиката и др., ако покаже ясна насоченост към защита интересите на българския инвеститор и инсталатор, нека се обединим около това съществуващо "тяло". Всички знаете завета на Хан Кубрат, нали..?
Декларирам, че не съм член на тази асоциация... засега...
...every day deserves a new, better tomorrow...
Аватар
Gio

Мнениеот ferdy » 24.01.2011 12:51

... и да не забравяме, че БФА не подкрепи като организация инициативата ни за малки централи. Подкрепиха ни множество членове на асоциацията, но самостоятелно.
ferdy

versus

Мнениеот eclipt » 24.01.2011 13:23

Моля, дайте повече информация как може да се включат и други малки играчи в протестната нота.
Аватар
eclipt

Отворено писмо - не заробвайте българската ФВ идея!!!

Мнениеот sunny_boy » 24.01.2011 13:44

Най-лесно ще стане с едно отворено писмо до всички заинтересовани институции и водещите медии - електронни и вестници. Това е в предвид обстоятелството, че нямаме организация (ючидическо лице), което да води преговори. Ако изготвим такова писмо, в което да покажем всички минуси, които българския потребител би понесъл, съм сигурен, че ще има поне един журналист, които до доразвие темата. Та защо не и някое от тематичните предавания на нова тв и бтв да посвети едно издание за тази тема.
Очевидно българската ФВ асоциация обслужва интерестите на големите интегратори и 5 пари не дава за малките. Доказателство за това е фактът, че след като излезе тази новина за Тошиба (не се знае със сигурност дали ще се реализира или не) няма абсолютно никакъв коментар от тяхна страна.
Последна промяна sunny_boy на 24.01.2011 15:37, променена общо 1 път
sunny_boy

Re: Отворено писмо - не заробвайте българската ФВ идея!!!

Мнениеот pmihailova » 24.01.2011 14:35

sunny_boy написа:Най-лесно ще стане с едно отворено писмо до всички заинтересовани институции и водещите медии - електронни и вестници. Това е в предвид обстоятелството, че нямаме организация (ючидическо лице), което да води преговори. Ако изготвим такова писмо, в което да покажем всички минуси, които българския потребител би понесъл, съм сигурен, че ще има поне един журналист, които до доразвие темата.....

Коя ли телевизия ще се наеме и за репортаж....?!
Карбовски, Слави?
pmihailova

...

Мнениеот Gio » 24.01.2011 15:22

...днес разговарях по въпроса с представител на едно издание с определена насоченост към зелената енергетика. Освен това ТВ Европа имат афинитет към подобни прояви и са ориентирани към подходяща зрителска аудитория - определено не спадат към клакьорите на правителства... Но не мисля, че трябва да се ограничаваме с медиите, а да се насочим и към политическа подкрепа - например г-н Костов... :idea: :wink:
...every day deserves a new, better tomorrow...
Аватар
Gio

Мнениеот eclipt » 24.01.2011 15:56

ТОЧНО ТАКА

"... Но не мисля, че трябва да се ограничаваме с медиите, а да се насочим и към политическа подкрепа - например г-н Костов... "

http://www.dnevnik.bg/pazari/2011/01/21 ... bulgariia/
Аватар
eclipt

Мнениеот YordanIvanov » 24.01.2011 17:15

Gio, винаги съм знаел, че си ориентиран политически правилно :oops: :oops: :oops: :lol: :lol: :lol:
YordanIvanov

Re: ...

Мнениеот joro76 » 24.01.2011 19:37

Gio написа:...днес разговарях по въпроса с представител на едно издание с определена насоченост към зелената енергетика. Освен това ТВ Европа имат афинитет към подобни прояви и са ориентирани към подходяща зрителска аудитория - определено не спадат към клакьорите на правителства... Но не мисля, че трябва да се ограничаваме с медиите, а да се насочим и към политическа подкрепа - например г-н Костов... :idea: :wink:
Той Костов че няма да направи нищо няма ами даите партия да правиме .
joro76

ПредишнаСледваща

Назад към Публикации в медиите