Закон за опазване земеделските земи

Нормативни документи, касаещи узаконяването на електроцентрали, използващи Възобновяеми Енергийни Източници

Модератори: Mateev, Admin

...

Мнениеот Gio » 24.02.2011 15:22

...every day deserves a new, better tomorrow...
Аватар
Gio

Мнениеот jorji_bg » 24.02.2011 15:36

лупус -моето место си е моя териториа с една дума една малка даржава в която командвам и се разпореждам аз--америка като граничи с куба--што не и кажат кубинците -"абе много високи блокове сте пострили пречат ни на сланцето"--та така и моята аз искам да си направа дарвен саивант на които ште има панели оште повече на моята територия--така че няма зашто да се саобразявам с архитекти и комшии-това нее химически завод на границата на комшията--и утре като доидат багерите да го бутнат --штото не че нанякои толкова пречи -ми заштото закона така казвал и наи-вече штото не си бутнал рошвет --та лупус така се ражда тероризма заштото този човечец които е работел половин живот и накрая е вложил пари за нешто на когото на никои непречи освен на закона тази зграда ---какво му остава тогава освен да нарами еднапушка и да обие един такав главен архитект и ели един кмет които са разпоредили да му бутнат труда от половината живот
jorji_bg

Мнениеот ferdy » 24.02.2011 15:49

Извинявай Жоржи, ама ти четеш ли изобщо? Някой казва ли ти, че не можеш да го направиш? Опитваме се от две страници да ти обясним, че е възможно, но трябва да се спазват определени правила. Като искаш да си Америка - бъди си, но не виждам защо питаш изобщо.
ferdy

Мнениеот jorji_bg » 24.02.2011 16:21

мога или немога на границата с упи-с две думи--вие ми давате цели фермани да чета -а аз сам неграмотен и искам дами се обясни с две думи по простичко--да правя ли -или-не--ако ида при архитекта без подкуп вероятно ште ми откаже и тогава какво да правя обяснетеми и в двата варианта ако знаете но по простичко и без да чета цели романи
jorji_bg

Мнениеот ferdy » 24.02.2011 16:33

Като не ти се чете, да беше отишъл на платена консултация наживо, аз се отказвам да повтарям едно и също нещо.
ferdy

Мнениеот Lupus » 24.02.2011 16:34

jorji_bg написа:лупус -моето место си е моя териториа с една дума една малка даржава в която командвам и се разпореждам аз--америка като граничи с куба--што не и кажат кубинците -"абе много високи блокове сте пострили пречат ни на сланцето"--та така и моята аз искам да си направа дарвен саивант на които ште има панели оште повече на моята територия--така че няма зашто да се саобразявам с архитекти и комшии-това нее химически завод на границата на комшията--и утре като доидат багерите да го бутнат --штото не че нанякои толкова пречи -ми заштото закона така казвал и наи-вече штото не си бутнал рошвет --та лупус така се ражда тероризма заштото този човечец които е работел половин живот и накрая е вложил пари за нешто на когото на никои непречи освен на закона тази зграда ---какво му остава тогава освен да нарами еднапушка и да обие един такав главен архитект и ели един кмет които са разпоредили да му бутнат труда от половината живот

Чудно ми е защо въобще питаш, щом така мислиш? Правиш каквото искаш после имаш два варианта:
1. Нарамваш пушката и хващаш гората
2. Нарамваш дисагите с парите и наемаш дузина адвокати да доказват, че не си камила. :D
www.tscommunication.com
HG07,MG08 - GSM устройства за охрана и управление на обекти.
www.bsms.bg
SMS услуги за фирми и организации с модерно мислене.
Lupus

Мнениеот jorji_bg » 24.02.2011 16:45

питам штото вие тук сте знаештите и трябва да дадете компетентен отговор на нас незнаештите-на ништо не се правя а искам подробен отговор от вас--явно не сте специалисти по този вапрос-штом ме саветвате да нарама пушката--незнам толковали моят вапрос е труден завас--дали мога на границата с упи да си направя дарвен саивант на които ште поставя панели-повтарям на граниата с упи-1-но без ходене и вадене на документи и разрешителни 2-ако тръабжа да се ходи при архитект и тои откаже тожа ли ште е последната стапка???--МОЛЯ ХОРА КОИТО НЕ МИ ОТГОВОРЯТ ТОЧНО НА ВАПРОСА ДА НЕ МИ ПИШАТ КАКТО И ДАНЕ МИ ПУСКАТ ЛИНКОВЕ ДА ЧЕТА
jorji_bg

Мнениеот YordanIvanov » 24.02.2011 19:06

Научи се да пишеш правилно.
Никой не ти е длъжен.
YordanIvanov

Предишна

Назад към Нормативни документи