Продуктите на Google ви шпионират

Дискусии на теми, които смятате за интересни и важни.

Модератори: Mateev, Admin

Мнениеот KD Solar » 25.01.2011 10:46

valka написа:А стига бе!!! И мен започва да ме обхваща параноята. Наскоро качих един любителски сайт _ _ _ _ _ _ _. com свързан с местен туризъм. Пратих заявка до AdSense за реклами. Съгласиха се, пратиха ми кодовете. Започнаха да излизат реклами на сайта свързани с туризъм. До тук добре, ама вчера пътувах и на 130 км. от моето IP и от различен компютър исках да проверя дали няма проблеми със сайта. Всичко беше ОК. Рекламите имаха тематична насоченост. След това пуснах в търсачката клучови думи за за пътища и трансгранични коридори, разгледах 2 - 3 сайта, кликнах на една от рекламите в тези сайтове. Днеска се прибрах, проверих сайта.... иии рекламите от AdSense бяха свързани с транспорт, автовишки и други подобни свързани с магистрали и пътища и транспорт.

Аййй, сектир бре. Странна работа!
Аватар
KD Solar

otgovor

Мнениеот jorji_bg » 18.02.2011 12:38

DORI I DA NI PODSLUSHVAT V TOVA NYAMA NISHTO LOSHO-VIJDATE V KAKVI VREMENA JIVEEM-ATENTATI TERORIZAM I T.N.-KAKVO SHTE KAJETE ZA PODSLUSHVANETO AKO SLUJBITE HVANAT I PREDOTVRATYAT ETENTAT NA VASHIYAT JILISHTEN BLOK--TOGAVA SHTE KAJETE HUBAVO CHE NI PODSLUSHVAT INACHE NYAMASHE DA SAM JIV--PODLUSHVAT VSEKI I SA PRAVI--SHTOTO NEZNAYAT AKALA NA CHOVEK V KAKAV MOMENT KAKVO SHTE MU TEKNE--I NIKOI NE MU PUKA ZA VASHITE MARATONKI KOI NOMER SA I KOI SA VI PRIATELITE--TE TRYABVA DA PODSLUSHAT RAZGOVORAT VI ZASHTOTO MOJE DA GOVORITE S KODOVI NAZVANIE I DA GOTVITE ATENTAT PRIMERNO--TAKA CHE HORATA GI INTERESUVA GLAVNO TOVA I SA SI PRAVI NEKA DA PODSLUSHVAT RADVAITE SE SHTOTO UTRE MOJE DA VI BADE SPASEN JIVOTA--nyamam na kompyutara koito mie mnogo star programa za latinica--koito iska da pisha na kirilica da mi izprati poshtenski zapis ot 30 lv da si nosya kompyutara na maistor i da mi instalira podobna programa--a koito gleda kade sam slojil tochka i zapetaya-da otkrie bezplatno v saita kurs za krasnopis i pravopis--tova e za drebnavite hora v saita koito neznayat kakvo da kajat a sledat koi s kvi bukvi pishe--vyarvam che v tozi polezen sait povecheto hora nesa drebnavi
jorji_bg

Мнениеот vs » 12.03.2011 00:57

По темата за събиране, анализ и приложение на гоямо количество информация: http://www.ted.com/talks/deb_roy_the_birth_of_a_word.html
vs

Мнениеот jorji_bg » 13.03.2011 22:03

abe ws tozi sait koito si go dal tuk pishe i se govori na angliiski--shto go puskash togava -da nesme anglichani
jorji_bg

...

Мнениеот Gio » 13.03.2011 23:59

jorji_bg написа:abe ws tozi sait koito si go dal tuk pishe i se govori na angliiski--shto go puskash togava -da nesme anglichani

...а ти като пишеш на никаквица, ние да не сме ти роднини случайно..?
...every day deserves a new, better tomorrow...
Аватар
Gio

Предишна

Назад към Свободни теми и дискусии