Търся сътрудничество с някой производител или на еленергия от топлинна или на топлинна. Откакто не съм влизал тук от преди кризата, доста неща научих за топлинната енергия. Примерно усигорявам 2 мегавата постоянно за ВЕИ или парник, но само топлинна
Енергия колкото искаш - пари няма . 2 мегавата постоянно топлинна енергия за сътрудничество с парник или ВЕИ . Само за сътрудничество , ако имат каде да си изнасят доматите - не продавам нищо - предлагам сътрудничество . Ако им трябва енергоносител и е по-ефтин от газта нека да ти звънят на тебе за топлинна
Първо на първо, не сме колеги , защото съм безработен и нямам какво да ям - буквално. Второ на второ , колегата ти предлага нещо, което той произвежда и тежи 20 тона на месец и гори и топли . Трябва да е безоловен или по-вероятно да е някакви растителни отпадаци , нали? А аз ти предлагам сътрудничество за 2 мегавата или повече топлинна енергия , ако имаш парник и искаш да намалиш разходите за газ , или ако имаш ВЕИ на биогаз или някакво ВЕИ с парогенератор пак става . Какво са 2 мегавата - Богати вейрон като му настъпиш газта е 3 мегавата механична плюс топлинна - може да ти грее 100 къщи през зимата - ауспуха му и като кюнец и става червен . 100 литра резервоар ти ги гори за дванайсет минути на пълна газ
Не можеш да дръпнеш интелектуално и материално едновременно В моята професия сме 30 за 1 място - шофьорите са по-зле - по 150 сивита за 1 място. Ако имаш други въпроси - виж това
http://www.youtube.com/watch?v=XjUoxagF9PI Тоя форум не е за чат . Тук сериозни пари се наливат , да знаеш
Понеже това е публикувано в "Свободни теми и дискусии," ако сериозно търсите бизнес, си позволявам да ви предложа да проследите линка от подписа ми. Определено ще си осигурите натрупване на средства.
Не оставяйте остроумни коментари, моля.
Като има ново мнение, всеки който следи форума влиза в темата и чете. Когато постът е само за ъп или защото се чудиш къде да си покажеш подписа, директно ми губиш времето.