porcha написа:Колеги къде мога намеря стенограмата от вчера да се ориентирам за финалните промени ?
alabala963 написа:Новата цена може да влезе в сила до Гергьовден, до тогава не можеш само подписите по документите и протоколите да осигуриш, камо ли да направиш изпитания на централата.
YordanIvanov написа:Ти въобще седна ли да си направиш една финансова обосновка на една централа със 70% субсидия и продажна цена на тока, такава каквато е за крайния потребител? Или нещо злобееш ми се струва?
petyostoev написа:"Надеждата остава при президента и ЕК"
И какво ако го върне президента,след две седмици пак ще го гласуват и това е.
Остава ЕК,но те ще кажат,че си имаме нов закон за ВЕИ и сме изпълнили тяхното условие,макар и със малко закъснение.
Като сме си избрали такива управляващи,сега ще им сърбаме попарата.
Само масови искове в съда и това ни остава.За кой ли път се променят правилата на играта по време на самата игра.Имам чувството,че миналогодишната промяна в Наредба 29 беше репетицията за това което сега става.Това на нищо не прилича вече.
Колега така както ми го обясниха новия закон хваща всеки който няма акт 15 след деня на обнародване на закона ......За съжаление !!!!iliae написа:YordanIvanov написа:Ти въобще седна ли да си направиш една финансова обосновка на една централа със 70% субсидия и продажна цена на тока, такава каквато е за крайния потребител? Или нещо злобееш ми се струва?
@YordanIvanov Не знам на Вас какво Ви се струва, но на мен ми се струва, че Вие не четете какво се случва. Ако вече сте подали заявление или още по-добре - сте получили финансиране сте ОК. Цената Ви остава тази на която получите Акт 15 - в лошия случай, а ако успеете да го направите до 01.07.2011 и на старите цени. Така че финансовата обосновка на мен ми е ясна и пак какзвам - богат се става бавно...........
Не злобея защото и нашия бизнес страда от този шок, но нашата позиция е че положението не е чак толкоз зле. Не Ви карам да ме подкрепите, просто изразявам мнение.
Назад към Присъединяване и узаконяване на централи, използващи енергията на ВЕИ
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 1 госта