Ок колеги ако всички мислиме така и най -вече Vdndal разбира се да подготвиме това писмо към Слави и да го пратим до екипа да се подготви в предаване въпроса е открит...........YordanIvanov написа:Готов е. Пращай го. Сериозно!
Ок колеги ако всички мислиме така и най -вече Vdndal разбира се да подготвиме това писмо към Слави и да го пратим до екипа да се подготви в предаване въпроса е открит...........YordanIvanov написа:Готов е. Пращай го. Сериозно!
vasil_g написа:Шоуто на Слави едва ли е най-подходящо. По-скоро би опорочило намерението. Имам чувството, че всеки свестен и авторитетен човек би сериозно се замислил дали да участва там.
Ок да кажеме че си прав ще ти пусна някои въпроси и си отговори 1.Човека има ли публика в това число и на сериозни теми?vasil_g написа:Шоуто на Слави едва ли е най-подходящо. По-скоро би опорочило намерението. Имам чувството, че всеки свестен и авторитетен човек би сериозно се замислил дали да участва там.
Колега виж сега въпреки че не се сещам кой точно беше но си мисля ако се не лъжа ;че ти си член на БСА но да не забравяме че във всяко нещо ;което е заплаха за власта (малка или голяма а тази е голяма )има хора ;които да го унищожават в зародиш . Човека който се изказа го разбирам но тебе не мога ако имаш идеи давай ги и по смел бъди в това ни призоваха Ферди ;Vandal и други колеги .Мисля да не ти пиша повече по повод на такива закачки като тази така ;че прави като мене не ти хареса дадено изказване го отмини просто и така ме прискачай и мене благодаря ...retro написа:vasil_g написа:Шоуто на Слави едва ли е най-подходящо. По-скоро би опорочило намерението. Имам чувството, че всеки свестен и авторитетен човек би сериозно се замислил дали да участва там.
joro76, казаха ли ти го?
Ок колега имам в предвид ;че си по близо а си и от управителния съвет .Вижте по важно е ;че дойде време да опитаме всички варианти срещу тези кратунковци в парламента ;защото иначе ще се окаже ;че сме напълнили касите на няколко държавни институции с парички срещу няколко безмислени листове и сме загубили по 1-2 години труд на вятъра ....Vandal написа:joro76
Ако някой ще представлява асоциацията пред медиите, то това ще е нейният председател.
Аз спрямо Матеев съм като чавдарче пред комсомолски секретар.
joro76 написа:...не ти хареса дадено изказване го отмини просто и така ме прискачай и мене благодаря ...
joro76 написа:Човека който се изказа го разбирам но тебе не мога ако имаш идеи давай ги и по смел бъди в това ни призоваха Ферди ;Vandal и други колеги
retro написа:1.Да се регистрира БСА колкото се може по-скоро, за да се предприемат действия от името на БСА, а не от всеки един поотделно, защото никой не обръща внимание на Сульо, Пульо, Атанас и Спас.
2.Да се информира Омбудсмана на РБ, Председателя на НС, Б.Б. и това информиране да стане по надлежния ред, а не с и-мейли.
3.След като се изчерпят възможностите в РБ, следва да се информира ЕК - поне такива указания дадоха от там...
retro написа:А, да бе! ЛС! Само аз да му чета глупостите...
Колега аз се изчерпах-)Lupus написа:retro написа:А, да бе! ЛС! Само аз да му чета глупостите...
Не, ще ги спестите на нас!
Назад към Присъединяване и узаконяване на централи, използващи енергията на ВЕИ
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 1 госта