За предстоящата среща пишете тук:
http://solar.sts.bg/forum/viewtopic.php?t=1524
Колега няма да се отказваш ей.Ти си направил близо 80% от централата си бе човек как ще се откажеш сега ;когато паднаха цените на оборудването а ти си стигнал почти края на нещата и имаш договори (добри)а си одобрен и по програмите .Давай смело напред има банки които така са блокирали ;че нямат взет един кредит от тях и то не ;че не искат няма кой да им го търси в тази криза .Натискай ги и действай успех .matev написа:Колеги утре 13 юни конструкциите на централата ми ще навърши 3 години откакто са направени и преминаха през бурни ветрое,дъждове жеги и всички възможни природни катаклизми и показаха абсолютна устойчивост.Така,че съм сигурен,че конструкцията може да издържи програмираните 50 години,но е жалко ,че надали ще мога да я завърша до края на 2011 г. когато ми изтича Договора и Анекса към него с ЧЕЗ за присъединянането поради липса на пари с които да закупя модулите и инвенторите и да ги монтирам.Ще загубя и субсидията по мярка 312.Но това е в България.Ние не сме европейска държава членка на ЕС.
matev написа:Благодаря Ви приятели ,че ме подкрепяте и ми вдъхвате кураж.Ще се боря естествено още поне до края на годината.
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 1 госта