Малко въпроси относно Централа

Информация за слънчевата радиация и слънчевата енергия. Теория, модели, калкулации, реални данни.

Модератори: Mateev, Admin

Малко въпроси относно Централа

Мнениеот Rusi_Rusev » 24.03.2012 18:20

Здравейте на всички въпросът ми е следния

1.Как стоят нещата със Банките и парите който отпускат за строежа на централи.Понеже нямам средства,а имам земя.Възможно ли е да ми отпуснат средства ? благодаря !
Rusi_Rusev

Re: Малко въпроси относно Централа

Мнениеот alabala963 » 24.03.2012 18:33

Ако ти е мноооого голяма земята и банката я оцени на стойност два пъти по-голяма от исканите средства веднага ще те финансират. Банките са един пазарен субект, като всички останали, и не си продават стоката евтино. Без обезпечение, което не покрива двойно инвестицията мн. трудно ще ти дадат пари. А и трябва да докажеш с какви пари ще връщащ кредита (на банката им трябват пари, а не земя и панели).
"Помни, че си смъртен и имайки ограничено време за живот, си достигнал, благодарение на размишленията за природата,
до безкрайността и вечността и си видял "това, което е, което ще бъде и което е било".
Аватар
alabala963

Re: Малко въпроси относно Централа

Мнениеот Емил » 24.03.2012 21:50

Rusi_Rusev написа:Здравейте на всички въпросът ми е следния

1.Как стоят нещата със Банките и парите който отпускат за строежа на централи.Понеже нямам средства,а имам земя.Възможно ли е да ми отпуснат средства ? благодаря !

Напоследък не земя, а въздух /покрив/ се котира по-добре...
Аватар
Емил

Назад към Слънчева енергия