mladenovn написа:В крайна сметка, май цялото размотаване е да не вземе някои да се върже по сегашните изкупни цени, а да влязат новите.
forum написа:forum написа:Може би не е тук мястото, но тъй като съм си пуснал документите за окончателен договор в чез и хващах някакви близки хора да ми ускорят процедурата по подписване, та тези хора ми се обадиха и казаха че след излизането на закона в държавен вестник от миналата седмица ерп-тата са спряли подписването на каквито и да е договори за 3-4 седмици. Някои друг има ли такава информация да направим проверка или не?
След 3 седмици отново да попитам: Някой сключил ли е окончателен договор с чез след приемяането на закона или не? Как седи въпроса и при другите ерп-та? Днес питах отново но ми казаха че нищо не се знае и да имам търпение а 1-месечния срок за покана за сключване ми изтече миналата седмица и незнам какво става, дали да не се жалвам до ДКЕВР или няма смисъл.Ако някой има информация да не сподели.
м**** им
867348 написа:.... оттук нататък ми намалят цената в прав текст с 221 лв? ??????? Така ли е?.....
andrea написа:...
Другата седмица ще е много интересно...
Назад към Инициатива за подобряване на законодателството при изграждане на ВЕИ
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 0 госта