Ей Вандал, престани да вилнееш из цялата страна. В петък през нощта си хвърлил една тухла по централата в село Войсил. Счупил си един модул само, защото са се разлаяли кучетата. Сценката е заснета с видеокамери, но освен човека с качулка (при 30 градуса на въздуха) и кучетата друго не се вижда и разбира. Няма как да ти се изпише ЕГН-то на видео-материала.
Та .... централата има видео наблюдение, аларма (3 бр. кучета), осветление (три улични лампи), намира се в двора на къща с нова ажурна ограда, застрахована срещу всичко за каквото се сетиш и ефекта е ..... разбит модул (ще снимам утре щетата и ще кача снимката).
Може би трябва да се организира външна периметрова въоръжена 24 часова охрана, 6 метров ров с живи крокодили, хайка в готовност да те залови в радиус от 50 км. с два бойни хеликоптера Ми-28, и жителите на цялото село да са селска гвардия за борба с вандализма.
Е няма да го направя. Не ми се живее като в Мали или някоя африканска забутана държава. Искам като се изкаже някой (синдикален главатар), прокуратура и цялата държавна машина да му се стоварят на главата за насаждане на омраза и призив към вандализъм(хулиганство) и никога никой да не си помисля за подобни изцепки. А такива Вандали като теб ще има винаги, те са малък проблем в нормална държава. Големия проблем е отровената политическа система (аз не съм от "протестиращите" за оставка на правителството), която позволява безнаказано насаждане на омраза от обществени личности по националните медии.
П.П Вандал, нищо лично - само бизнес. К'во съм виновен, че такъв ти е ника

"Помни, че си смъртен и имайки ограничено време за живот, си достигнал, благодарение на размишленията за природата,
до безкрайността и вечността и си видял "това, което е, което ще бъде и което е било".