Имам бе колега и какво от това ? Нали не мислиш че ЕВН ще ме покани и ще ми каже от този месец няма да плащаш а и дай си сега банковата сметка да ти върнеме таксите до тук (не че не я знаят )BLOT написа:Г-н Матеев и Жоро762, вие имате ли решение на петчленен състав на ВАС за отмяна на таксата? Ако да би следвало да не ви я взимат. Аз чакам 07.11.2013, когато ще се гледа раздел III, т.8 и чак тогава ще мога да си искам парите.
petyostoev написа:По всяка вероятност после всеки ще трябва да води самостоятело дело да му се възстановят досегашните такси.
Но това означава държавни такси,адвокатски хонорари,които ще ги плащаме при завеждането на делото,но като се спечели делото ще трябва да ги възстановят.Съответно и законови лихви ще искаме да ни платят за времето до връщането на сумите.
Но колко време ще отнеме тази съдебна сага, божа работа.
Vandal написа:Защото трябва да бъде отменена от органа който я е постановил - ДКЕВР
Така те си измиват ръцете като изтъкват Решение Ц-33 и ако някой ги осъди, ще се позоват именно на това.
Просто се чудя защо ДКЕВР не е постановила ново решение с което да отмени таксата!
Назад към Инициатива за подобряване на законодателството при изграждане на ВЕИ
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 0 госта