Mateev написа:Държавата се нуждае от нов Левски - човек, който да жертва безкористно няколко години от живота си и да обикала по села и градове и да обединява хората един по един в името на някаква възвишена цел. А целта е ясна - всички съществуващи властимащи (от първия до последния) да бъдат натоварени в автобуси и да бъдат заключени на остров Белене поне за 20 години. След това нова конституция, нов изборен закон и нови млади и кадърни хора в управлението от тези, които избягаха от България през последните 20 години, и направиха чудеса в чужбина.
Mateev написа:Държавата се нуждае от нов Левски - човек, който да жертва безкористно няколко години от живота си и да обикала по села и градове и да обединява хората един по един в името на някаква възвишена цел.
Cin gibi написа:...Нещо повече: сдори нормални и редни неща ще продължават да се случват изключително бавно, трудно, на огромна цена.
Особено, във време. Каквото става, ще става толкова бавно, че един /а, може и повече/ животи няма да стигнат, да заживеем като нормални човеци.
Cin gibi написа: Нека знаят, ЧЕ НЯМА ДА ГЛАСУВАМЕ, АКО НЯМАТ ПОДОБНА ДЕКЛАРАЦИЯ.
И, също така, да я прилагаме с пълна сила.
Cin gibi написа:Видно, не внимаваш, Venkap.
Казах, АКО НЯМАТ ТАКАВА ДЕКЛАРАЦИЯ...
venkap написа:...Абсолютна грешка според мен е да не се гласува, независимо от индивидуалния мотив...
Cin gibi написа:Видно, не внимаваш, Venkap.
Казах, АКО НЯМАТ ТАКАВА ДЕКЛАРАЦИЯ.
ТОГАВА НЕ ГЛАСУВАМЕ ЗА ТЯХ. Да влизат във властта, ако могат.
А да ходиш да гласуваш, щото да не си бил гласувал било абсолюта грешка... Едностранно и небелансирано, според мен. Видя ли го, че е мошеник, не гласувам. Край, до тук. Няма "ама по-малко зло".
Злото си е зло, колеги.
ЗА себе си, съм решил: Няма повече с гласа си да легитимирам негодници. Ако досега и да съм го правил. Стига толкова. Ще гласувам САМО ИЗМЕЖДУ подали такива декларации. Които можеш, после, да ги притиснеш, ако злоупотребяват и/или и/ не си вършат работата. А, ако някой се бои, че предварителното сваляне на имунитета и приемането на нисък праг за отзоваване било само инструмент за НЕГОВОТО махане, явно,
1. Не е нито читав, нито свестен, нито чист и/или/ възнамерява да мърсува, да краде, да се възползва от ситуации на конфликт на интереси, закоито НИЕ да плащаме сметката. ЗАТОВА, тестът с този метод е железен: Никой от тези, комуто го предложих, не го прие, защото, не е на нужната морална висота.
А не може неморални да бъдат лидери, които да доведат до свястно битие.
2. Самото извеждане за обсъждане в медиите всячески се затиска, да сте чули някой да го е споменавал последните години /освен мен/? Ако започна да изброявам, все познати лица ще откриете, комуто съм разказал, когото съм поканил, и който се е направил на ударен. Защо ли? Ами, 'сите пърдят в едно гърне, как да си измъкнат сами килимчето изпод краката? Нито в една медия не се появи и знак, че идеята съществува. Защото, олигархията няма интерес. Вместо това, ни подхвърлят всякакви неработещи утопии, разделят ни /според вкусовете/, колкото да не застанем зад един действащ модел, с който да ги изринем.
ТОВА става. Ако и вашите протести, със своя резултат, не са ви още убедили, какво остава аз, скромният, вече избанен на два пъти и оттук, да успея? Вярно, че трезвата преценка особено липсва на българина.
Колко жалко, наистина. А уж бил "интелигентен".
Назад към Свободни теми и дискусии
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 0 госта