Изтичането на мозъци беше необратимо ... един факт от ликвидиранта ни икономика-ще си траем поголовно бедни,болни ,унизени и прости.Господа всички сме жертви на "ТАЗИ" система,не осъзнавате ли,че лютеницата става мезе за Богати ... Алоооо Извлекли умник Гюро без глава... Чудом се чудят умници юнаци. - Бре, де му на Гюро главата? - Ама той имаше ли глава?..Ние сме нископотенциален пазар,по стандард ни сравняват с Африкански икономики ... Алооо пендели,умници,цигани,турци,мангали ..професори ..празни бъчви .. философи... и вие от горният етаж .. стегнете се .. 10 годишна инвестиция в образЪвание,техническа и образЪвателна база,държавна политика .. тогава от стойката на Фокус,ще има смисъл.Когато 25 мегавата Пи Ви Та ... бъдат поне 50% Български продукт с принадена стойнсот останала в БГ икономиката.Ко прайм сега .. италианци взеха 40% ГРАНД ... за 5 те си мегавата .. а ние ще плащаме тока ... 20 000 000 Евро намериха реализация в Западните икономики.....и какво Имаме Един Корифей във фотоволтаичната практика в България(на,когото искренно свалям шапка надмина и нас ..г-на Метеев ).... Един изключителен инжинер Фокус ... и пред нас нищо. ЛЮТЕНИЦАТА започва да става мезе за богати ... т.е. и богатите в БГ немогат да БЪДАТ богати ... Това е страшно .... Събрали сте се тука отбор умни глави .. ами измислете нещо бре ... избутаите малко свежи идеи.Само ще ви кажа,че аз лично внесох 40 тракера LORENZ ... при договарянето ,категорично ми заявиха,че ще бъдат доставени с товарителници от Китай .. аз останах ,като гръмнат .. абе не са ли немски питам аз .. те казаха .. в Германия,Австрия и цяла Западна Европа,няма локализирано производство за горещо поцинковане.Всичко що е лъскав цинк идва от Китай,Мароко и Турция .. сега и България .. така,че не ми говорете made in .. Европа продава документация , сертификати и тем подобни... а тука има явно хора които искат да бачкат.

Жалко,че и ние на времето загубихме толкова време в разработки вместо да бръмчим контейнерите .. но някак си съдбата беше благосклонна към нас ...