от Mateev » 22.01.2014 20:17
Dro, усещаш ли, че краката ти се клатят? Умолявам те да не ми даваш повод за изхвърляне, защото този път ми трябва много малко, за да го направя.
Този форум е технически и професионален. Създаден е за хора - професионалисти в соларната енергетика и във ВЕИ, които да си обсъждат един с друг техническите или законодателните проблеми. Също така форума е съдаден и за потенциални бъдещи или настоящи инвертитори във ВЕИ, които имат нужда от информация по въпроса за бъдещата или или за настоящата си инвестиция.
Форума не е създаден за чатаджии или за дървени философи. Форума не е създаден за некомпетентни, които да пишат глупости по темите. Некомпетентните са добре дошли, но само ако тихо и мирно си задават въпроси на ВЕИ тематика, а не да пълнят всички теми с вода от 1000 кладенеца. Да, всеки има право да попита, и всеки има право да получи отговор по тематиките на форума, но никой няма право да превръща всяка една тема в парцал с разните му там подмятания, намеци или какъвто и да било спам извън тематиката на дадената тема.
И последно - това с логването от многo IP адреси. Вече съм много чувствителен на тази тема и ще бъда безкомпромисен към тези от вас, които дразнят останалите с постингите си, и освен това се окаже, че се крият зад много на брой фиктивни IP адреси. Това е едва ли не сигурно доказателство, че дадения посетител има нечисти помисли по отношение на форума и на останалите посетители.
Mateev