Drag написа:Мда, случайно видях темата и ми стана много интересно. За съжаление, не искам да засягам никого, особено господин Матеев, но вижданията ви за автоматизацията са далеч от истината.
По няколко прости причини…
1.Защото се опитвате да коментирате технология, остаряла с повече от десет години.
2. Сименс никога не са били лидери в автоматизацията и няма да бъдат, така че обсъждането на техните продукти е загуба на време.
Foton написа:Извинявам се!
Чак сега, след като се запознах детайлно с производството на КУКА (моля да ме извините, от малък съм почитател на Fanuc), разбрах идеята!
Много е просто: поръчваме си един робот на КУКА и той върши работата на разни измислени PLC-ta, като просто натиска копчета вместо нас....posting.php?mode=reply&f=17&t=2687#
Drag написа:По няколко прости причини…
1.Защото се опитвате да коментирате технология, остаряла с повече от десет години.
2. Сименс никога не са били лидери в автоматизацията и няма да бъдат, така че обсъждането на техните продукти е загуба на време.
3. Споменатите софтуери използват линейни алгоритми, без да ги гледам, само от вашите обяснения ми е ясно, да не говорим за безумната големина на самите програми.
Това е толкова старо, че повече няма накъде.
Назад към Домашна и Промишлена автоматизация с приложение на ВЕИ
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 1 госта