Регистър на координаторите на балансиращи групи

Нормативни документи, касаещи узаконяването на електроцентрали, използващи Възобновяеми Енергийни Източници

Модератори: Mateev, Admin

Re: Регистър на координаторите на балансиращи групи

Мнениеот Joro762 » 24.05.2014 15:27

Ама вие още вярвате ли им на тези ?-)Според мен чакат да подпишат договорите всички или поне да останат 2 най много и тогава ще се изкихат ,а до тогава ще викат че е 10 лв да не им се дърпат ,като с договора за достъп ,нещо такова-)Последно ме викаха да ми дават 90% официално по Ц33 а после ме изгониха,разбира се без парите :D Пък и нагли в съда разправят че тая такса по закон се дължала и не им се връщала ,само не разбрах за кой закон говорят този в Австрийския в БГ или ония от джунглата-))И също ,че ДКЕВР били корумпирани ,то че е верно верно е ама да кажат от кой като са тръгнали а и много добре го знаят точно те ....И ми пращат нулеви фактури със записани стари задължения по - ц33 къде не им платих от как отпадна цесията .Аз им писах да ме съдят щом мислят че са прави и им посочих примера аз как ги съдя като знам че съм прав -))Иначе човек за 200 лв задължение към тях го съдят и гащите от задника му събличат да си ги вземат ....
Joro762

Мнениеот Vandal » 24.05.2014 18:17

Нещата с договорите също се изясни.
Дори да не подпишеш, те няма да ти спрат изкупуването а автоматично те прибавят
в тяхната балансираща група. Хубавото е че винаги можеш да ги смениш ако не ти харесват.
Аватар
Vandal

Мнениеот Joro762 » 24.05.2014 18:37

Ядоха хурката и продължават да е ядат с тези незаконни изключвания,та се научиха да питат вече а не да вземат глупави решения на своя глава...
Joro762

Предишна

Назад към Нормативни документи