Foton написа:Рискувам пак да ядосам някого, но ще си позволя следните забележки...
Ама кой да ядосаш?
Като гледам каква е активността, явно всички са си избили инвестицията и вече им е през оная работа колко пари ще получават.
Чудя се какъв тъпанар съм бил, че направих проект на който нещата никак не се връзват(трябваше ми още година да си върна кредита и още поне четири да си възвърна инвестицията). При сегашното положение „Мисията не възможна”
А бе хора не разбирате ли че ако не се съберем и обединим никой няма и пръста си мръдне.
Какво очаквате ... не знам. И без това възможностите ни са крайно оскъдни.
Ако чакате Конституционния съд да се самосезира, няма как да стане - по закон не може.
Кой може?
1.Президента - той вече си го премести
2.МС - по-скоро Господ ще слезе от небето
3.ВКС или ВАС - може и да може, аз и представа си нямам как
4. Главния прокурор - по-скоро ще ни обяви за враг номер 1 на народа
5. определен брои депутати "48" - ами няма толкова депутати от някоя парламентарна група, освен п_ _ _ _ _ _ _ _те от ГЕРБ( става въпрос за прекрасните от ГЕРБ, някой да не си помисли че става дума нещо за хомосексуалисти). Да се съберат от няколко парламентарни групи???
6. Омбудсманът - той защитава правата и свободите на гражданите. Ако някой производител се е регистрирал като физическо лице може и да мине при него.
Други възможности - ЕС, ЕК и др. Европейски институции докато вземат решение, та било то и положително за нас, със сигурност някои от нас няма да ги има вече.
Ferdy написа: БСА има писмото от ЕК към ДФЗ, но не можем да ви го пуснем, защото е конфиденциално...
Конфиденциално за кой?
Заинтересованите лица или членовете на БСА нямат ли право да се запознаят с това писмо? А ако не е толкова конфиденциално пусни го по имейлите.
И понеже сме малко трябва да се разбучим колкото може повече. Пред ДФЗ, МЗХ, Парламента, медии и още не знам къде.
Също така смятам да го направим възможно най-скоро защото през Август всички ще си вдигнат шапките по отпски и ваканции и ние може да си бучим на вятъра.
StupidBgInvestor написа: До заинтересованите 200...
Като гледам за сега сме 3-4. Кога ли ще се съберем