Bobby написа:Снощи ФСЕС хвърлиха бомба с едно писмо за задължения и то в приличен размер (~35% от платените вноски). Разбира се свързването по телефон е невъзможно.
Има ли някой информация? На мен ми прилича на поредния чиновнически рекет, но това е на първо четене.
По-скоро бъг в софтуера, който води до неправилно изчисляване на суми...В резултат на това на сайта им пише:
"Във връзка с провежданата годишна инвентаризация във ФСЕС, следва да Ви уведомя, че всички задължени лица, дължащи суми към Фонда, са получили електронни писма за потвърждаване на дължимите суми и извършените плащания към 31.12.2016 г.
При несъгласие с посочените суми моля да изпратите Вашите възражения по размерите на задълженията с официално писмо до Фонд „Сигурност на електроенергийната система“ на адрес: гр. София, п. к. 1000, ул. „Триадица“ № 8, отчитайки всички плащания до 31.12.2016 г. към Фонда, като приложите заверени копия на всички първични счетоводни документи (фактури), протоколи и декларации, касаещи конкретните суми за периода.
След уточняване на задълженията ще бъдете уведомени на посочения от Вас адрес."
Ще рече: ние знаем, че сме ви изпратили грешни данни, но ако не желаете да платите, моля свършете нашата работа и отделно си създайте още.
По моите сметки съм надвнесъл някой лев, ще уведомя КЕВР ако не ми го върнат...