от Mateev » 05.01.2009 12:32
В България има фирми, които ви предлагат оборудване по цени в Европа или цени в Китай и после казват, че ще ви организират доставката. Вие се подвеждате по ниските цени и купувате. И после започва кошмара. Самият аз бях в подобно положение преди 2 години, когато все още не бяхме соларна фирма. Няма да казвам кой ми беше доставчик, но ще си разкажа одисеята:
Първо българската фирма ми искаше голямо предплащане. И няколко дни се терзаех дали да пратя огромна сума пари на фирма с нищожен капитал и практически никаква гаранция. Дефакто поех риска и пратих парите. И не ме излъгаха, но можеше и да е обратното. Имаше вероятност и не беше малка. И можеше и до ден днешен да си гоня парите и да не мога да ги взема. Имаме такива случаи в холдинга за далеч по-малки суми.
Както и да е. Пратих парите и започнах да чакам. И както очаквах сроковете се удължиха. Направо се удвоиха. Българската фирма не беше виновна за това но питайте ме мене какво притеснение беше. Едва ли не всяка вечер хвърлях боб - излъгаха ме, не ме излъгаха, излъгаха ме, не ме излъгаха.
Най-после ми казаха, че тира е натоварен и вече пътува. Това беше облекчение, но започнаха нови терзания. Ами ако тира катастрофира? Ами ако го откраднат? В холдинга сме имали както катастрофирали, така и откраднати тирове с пасти за зъби. При катастрофа се потрошава над 80% от продукцията, а при кражба знаете - или изчезва безвъзвратно, или крадците ви се обаждат и ви искат откуп за да ви върнат стоката, като цената на откупа е 30-40% от стойността на стоката. Играли сме и едното и другото и много добре знаем какво е това и как се чувства човек при такава ситуация.
След няколко безсънни нощи най-после ТИР-а дойде и още с отварянето се смразих - единия палет беше лошо укрепен и се беше килнал. И основата се беше забила в палета и видимо беше потънала с около 15 сантиметра. И веднага си представих как 10-15 модула са смачкани и натрошени. И за кой ли път осъзнах, че съм направил лоша сделка с българската фирма, която на практика не носеше никаква отговорност за доставката. След свалянето на палета се оказа, че са смачкани само дистанционните втулки и модулите бяха само леко надрани, но можеше и да не съм такъв късметлия.
Възникна обаче проблем на друго място. В камиона не беше пълния комплект оборудване, което бах заявил. Понеже беше групаж, та нямало място за профилите и бяха натоварили само модулите. Профилите дойдоха след няколко дена с друг тир, но се оказа че е сбъркана бройката. Та разликата трябваше да дойде с трети тир, но за него не било изгодно за няколко профила да идва до Габрово, та заминали при някакъв друг клиент. Та беше олелия и губене на време докато си организирам да дойдат до Габрово. А последния малък тракер пък дойде с един бус - пак групаж. И като цяло аз получих 5 фактури за транспорт - 4 за международен и една за вътрешен. И общата сума на транспорта стана 3 ПЪТИ по-голяма, отколкото ако всичко беше дошло с първия камион. Говорим за допълнително прекарване от няколко хиляди лева. И като събера всички разходи за цялата олелия излезе, че съм купил едва ли не златни модули.
А продължението на историята го знаете - два от позиционерите се строшиха след една година и както можеше да се очаква - извадиха вода от 1000 кладенеца и не ми признаха гаранцията. И най-накрая като тегля чертата от работата с тази българска фирма - оказва се че съм се прекарал с почти 7-8 хиляди лева.
Историята е истинска и е много поучителна. И сега осъзнавам, че съм бил късметлия и че е можело историята да завърши много по-плачевно. И в основата на всичко това беше факта, че аз се подведох по ниските цени на модулите франко там някъде си и недооцених нивото на разходите по доставката и проблемите, свързани с нея.