Ще публикувам цялата информация до няколко дни и ще приложа документи и примерни таблици за суми, вид проекти и тн. Ограничение в сумата няма понеже вече е одобрен проекта на известен бивш Столичен общинар и мои приятел (не цитирам име за момента) за кредит от 15 милиона евро за ФЕЦ. Естествено че се иска обезпечение - но има доста начини за подпомагане на ентусиасти без пукната стотинка и големи мечти по друга програма отново за ВЕИ до 300 000 евро с минимално обезпечение и презастраховане на проекта в австрииска презастрахователна компания. Общо взето има светлина в тунела и за ВЕИ в България има мноого голямо бъдеще и ще съм на разположение на всеки един, който иска да осъществи проекта си. Специални благодарности искам да изкажа на г-н Матеев за форума и възможността да се запознавам с нови хора споделящи моите интереси !terazini написа:Това звучи добре. Бихте ли дали малко по-подробна информация. Относно максимален размер, какво обезпечение изисквате и това дали кредитирате и нови фирми.
Mateev написа:Това със семинара в моя двор съм си го мислил и аз. Двора е голям и можем да си направим даже и сватба. Нека само времето се постопли и като нищо ще започнем да се събираме поне веднъж месечно през почивните дни.
g_shutov написа:Ще публикувам цялата информация до няколко дни и ще приложа документи и примерни таблици за суми, вид проекти и тн. Ограничение в сумата няма понеже вече е одобрен проекта на известен бивш Столичен общинар и мои приятел (не цитирам име за момента) за кредит от 15 милиона евро за ФЕЦ. Естествено че се иска обезпечение - но има доста начини за подпомагане на ентусиасти без пукната стотинка и големи мечти по друга програма отново за ВЕИ до 300 000 евро с минимално обезпечение и презастраховане на проекта в австрииска презастрахователна компания. Общо взето има светлина в тунела и за ВЕИ в България има мноого голямо бъдеще и ще съм на разположение на всеки един, който иска да осъществи проекта си. Специални благодарности искам да изкажа на г-н Матеев за форума и възможността да се запознавам с нови хора споделящи моите интереси !
Назад към Финансиране на проекти за изграждане на нови ВЕИ
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 6 госта