Консултация

Форум за обсъждане на въпросите, свързани с нашата компания. Отзиви, мнения, препоръки, критики.

Модератори: Mateev, Admin

Консултация

Мнениеот fe2_vanio » 24.03.2009 13:52

Здравейте, г-н Матеев!От форума разбрах,че ще участвате на изложението в София.Искам да запитам колко ще ми струва една консултация в рамките на един час.Защо я искам?Започнах контактите с фирмата,която ще ми прави проекта за евросубсидиите,намерих земята,намерих връзките,и скоро ще имам парите.Остава инжинеринговата работа-слънчеви одити,скици,проекти-по вашата част(то е ясно,че вие ще ми изпълните проекта :wink: ) искам да уточним плана за действие,парите и другите 218347 неща.До този момент може по форума да контактуваме и направо ако ви е удобно в София да се видим.
Благодаря ви предварително :!:
fe2_vanio

Мнениеот Mateev » 24.03.2009 14:55

Ако не бързате, ще се срещнем в София и ще поговорим.

За да започнем да работим по вашият проект, трябва предварително да се извърши следното:

1. Да сте регистрирали чисто нова фирма специално за централата (за да можете да сключите договор с нас от нейно име)
2. Фирмата да е регистрирана по ДДС (за да можете да си върнете ДДС-то от договора с нас и от всички други бъдещи разходи)
3. Земята да е със сменено предназначение "за фотоволтаична електроцентрала" и да имате виза за проектиране
4. Договора с нас да е сключен
5. Да е постъпило плащане за 50% от цената по договора

Възможно е да сключим договор още преди да е изпълнена точка 3, за да можем да ви напътстваме при избора на земя и в случай на нужда да идваме на място и да правим подбор от няколко терена.

Дефакто визата за проектиране е ключов момент. Тя дава възможност да се започнат две паралелни действия (процедури):
1. Подаване на молба до ЕРП-то с искане за проучване.
2. Започване от нас на работата по техническите проекти.

Докато ЕРП-то се бави със становището и с Предварителния договор ние паралелно извършваме голяма част от проектирането. Единствено Ел. проекта по присъединяването трябва да изчака Предварителния договор от ЕРП-то, за да се види какви разпоредби има в него относно присъединителните съоръжения.
Аватар
Mateev
Site Admin

Мнениеот fe2_vanio » 25.03.2009 18:33

Обичам да работя с професионалисти.Нямам какво друго да кажа :D
Живот и здраве ще се видим в София
fe2_vanio

Назад към СТС Солар АД