от Mateev » 26.03.2009 23:38
Това с интервюто го подкрепям. Съгласен съм и с текста. Готов съм да съдействувам и да организирам подписка на нашия щанд на изложението. Става въпрос за това писмо или за каквото друго измислите в оставащото до тогава време. Идеята наистина е добра да съберем някакви подписи в името на някаква кауза, и аз мисля, че ще успеем да убедим едва ли не всеки посетител, минал покрай нашия щанд, да постави подписа си под някаква наша инициатива. Пък после ще дадем тетрадката с подписите на Андрей Едрев, а той най-добре знае как от нея да извлечем максимална полза.
Колкото до срещата - по принцип аз не присъствувам на цялото изложение. На него стои нашият Търговски Директор Станимир Шанов. Аз обикновено ходя през втория ден. В името на срещата обаче съм готов да остана с преспиване и вечерта да си организираме някъде една хубава среща с преяждане и препиване. Стига да се намери някой, който да направи организацията. Хубаво е да е някъде, където не е толкова шумно, за да можем да си чуем приказката. Ако можем да запазим цяло заведение без музика - още по-добре.
Ако някой може да организира нещо - трябва да е до ден-два, за да можем всички да си резервираме стаи по хотелите.