патриот написа:И какво от това като някой тъпак ти даде разрешение в Натура зона, ще разбера аз или някой друг, ще напишем до еврокомисара по околната среда, ще ти спрат проекта, ще фалираш, ако си прецакал някой инвеститор и други неща ще ти се случат..., Европейския съюз ще ни наложи глоби, защото не спазваме европейското законодателство!
И какво се получава, заради шепа алчни хора е възможно България да плаща милиони евро глоби, ще ни спрът някой друг ФОНД..., и вместо да усвояваме пари за ВЕИ, ние ще плащаме глоби заради нагли, алчни и глупави човекоподобни примати.
Който е тръгнал по този път, му пожелавам да си завре ветрогенераторите там, където фотопанелите не работят.
патриот написа:Аз казвам че ако има обявена зона за птиците по Натура 2000, значи само там където им е прелетния път, има голям риск за тях, в тази натура зона. Вярвам че инвеститорите ще се осъзнаят, и няма да строят там. Днес бях в Варненско, много стълбове за проучване на вятъра са отрязаниКак мислите, кой ги върши тези поразии?!
инж. Найденов написа:Само едно не разбирам. Как така тези зони изникнаха точно на местата кадето е най-подходящо за ветрогенератори. На мен лично не ми се струва случайно, все пак знаем коя партия беше начело на министерство на екологията 8 години.
инж. Найденов написа:Само едно не разбирам. Как така тези зони изникнаха точно на местата кадето е най-подходящо за ветрогенератори. На мен лично не ми се струва случайно, все пак знаем коя партия беше начело на министерство на екологията 8 години.
ferdy написа:Едва ли има нещо чак толкова гнило. Където има вятър - има и птици, има и идеи за генератори.
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 0 госта