.Патриот не се чуди попълвай бланката
.Патриот не се чуди попълвай бланката  

И тогава се превъзснасайте, колко сте важни за бизнеса във България
  И тогава се превъзснасайте, колко сте важни за бизнеса във България  

. Договора да го публикувам в Форум!Ти сериозен ли си? Него не съм го показал на счетоводителката си а ти искаш да го сложа в някакъв форум.За какво - да ти се доказвам на тебе ли? Анонимника скрит в мишата си дупка зад "ника" си и фалшивия си образ.Извинението към  хората който съм подвел?Кой съм подвел и с какво би ли обяснил?С това, че тези които ми пратиха проекти с всички се чух, разговарях преведох им нещата и ги изпратих на инвеститор ли? Еми извинявайте хора че ви подведох  Доверете се завбъдеще на г-н Бъчваров важния, честния най-вече "открития" бизнесмен. А ти че ги подведе с това че съм лъжец събирач на оферти, спамер и какво ли още не как ще им се извиниш?На мен как ще ми се извиниш? Вече вземи се наври по надълбоко в дупката си злобен палячо и замълчи не ставай смешен.
. Договора да го публикувам в Форум!Ти сериозен ли си? Него не съм го показал на счетоводителката си а ти искаш да го сложа в някакъв форум.За какво - да ти се доказвам на тебе ли? Анонимника скрит в мишата си дупка зад "ника" си и фалшивия си образ.Извинението към  хората който съм подвел?Кой съм подвел и с какво би ли обяснил?С това, че тези които ми пратиха проекти с всички се чух, разговарях преведох им нещата и ги изпратих на инвеститор ли? Еми извинявайте хора че ви подведох  Доверете се завбъдеще на г-н Бъчваров важния, честния най-вече "открития" бизнесмен. А ти че ги подведе с това че съм лъжец събирач на оферти, спамер и какво ли още не как ще им се извиниш?На мен как ще ми се извиниш? Вече вземи се наври по надълбоко в дупката си злобен палячо и замълчи не ставай смешен. Вие трябва да играете честно, щом събирате оферти, публикувайте договора(знам че нямате такъв) Аз не събирам оферти от тук, и не искам да ставам по открит в този форум, именно заради досадници(нагли) като вас.
  Вие трябва да играете честно, щом събирате оферти, публикувайте договора(знам че нямате такъв) Аз не събирам оферти от тук, и не искам да ставам по открит в този форум, именно заради досадници(нагли) като вас.

Назад към Обяви за покупка и продажба на земя или на цели проекти
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 1 госта