Готови Проекти

Обяви за покупка и продажба на земя или на цели проекти за ВЕИ.

Модератори: Mateev, Admin

Готови Проекти

Мнениеот bul » 09.02.2010 12:51

.............................................
Последна промяна bul на 09.02.2010 18:22, променена общо 1 път
bul

Мнениеот hridaq » 09.02.2010 13:26

Абсолютни Спамери и измислени бизнесмени и агенции, които ще ви загубят времето!

http://solar.sts.bg/forum/viewtopic.php?t=1003

Мойте служители, им изпратиха най-добрите ни проекти, а те едно мерси не казаха. Дори и пари да правя благодарение на вас, предпочитам да не работя с вас. Благодарение на посредници като вас, си назначих човек който да търси външни пазари и финансиране.Е реализирам си проектите, дори помагам на колеги и приятели, без (агенцията ви за набиране на имоти и проекти)

Лъчезар Бъчваров
hridaq

Мнениеот bul » 09.02.2010 14:53

г-н Бъчваров,

Пак ви питам от коя фирма сте? от кой град? какав бизнес имате, че така злобеете и обиждате фирмата ми и лъжете за да настройвате негативи към нас в форума??Кажете ми какви проекти и кога сте ми пращали, а не пишете ЛЪЖИ.Рабирам те че търсиш място под слънцето, но не на мой гръб.Имам чувството че измисления бизнесмен и спамер си ти тук.Ако има нещо да ми казваш може да ми звънеш за разлика от теб аз съм си оставил корекните координати.Не се крия. Кажи ми коя ти е фирмата и кога какво си ми пращал да видя, не настройва хората против мен когато могат да реализират нещо за разлика от теб!Малко обърках мястото на обявата, но бързо се поправих.А ти май си решил че това е сайт за запознаства (както гледам по рано в форума).Не знам какви хора си наел и въобще някога в живота си давал ли си заплата на някои ама не вярвам тук да си ги намерил!Да ти помогна с линкове за сайтове за запознанства???
bul

Мнениеот hridaq » 09.02.2010 15:45

Няма да отговарям на провокации, само ще попитам риторично, коя грамотна и уважаваща се фирма, ще гласува доверие на агенция за НАБИРАНЕ на имоти, да преценява и консултира проекти за милиони евро..... :D :D :D
Ок, правете бизнес, но не ми ограничавайте мнението ми за вашата дейност...
Ако се бяхте отнесли професионално и възпитано към нашата фирма, нямаше да осветлявам некадърността ви в тази свера.
hridaq

Мнениеот патриот » 09.02.2010 16:07

Аз отправих запитване към въпросната www.enfinity.biz; www.enfinitycorp.com; www.enfinity.be; www.enfinity.ca

Благодариха ми за активността, отговориха че в момента България не е в приоритетите им, и ми изпратиха контактна форма за бъдещо сътрудничество.
Какво да правя от тук на сетне, за по добро взаимодействие с инвеститорите?
патриот

:-)

Мнениеот pmihailova » 09.02.2010 16:20

Не закачайте италианският http://www.enfinity.it/

Мои са вече :D
pmihailova

Мнениеот bul » 09.02.2010 16:24

hridaq,
Пак те питам коя е твоята фирма?Към която сме се отнесли непрофесионално.Провокациите ги правиш ти не ние, защото пускаш лъжлива информация за нас.Отправи запитване както е направил патриот към фирмата и я попитай защо за отговорят на риторичния ти въпрос ;).Патриот не се чуди попълвай бланката :)
Михайлова колко процента купи ??
bul

Мнениеот hridaq » 09.02.2010 16:35

Патриот, тези явно нямат интерес от България, защо си им писал ли?
Защото си подведен от агенцията за "Набиране" на имоти. Точка.
hridaq

Мнениеот bul » 09.02.2010 18:30

Благодаря на хората който ни изпратиха оферти.Мисля че ви стана ясно кой какво набира и защо!Останалите от форума УСПЕХ
Спирам си офертата изглежда тук е пълно с безработни комплексари, които вместо да търсят градивното опитват да дискредитират и малкото хора опитващи да работят - нямам време да се занимавам с вас.
bul

Мнениеот hridaq » 09.02.2010 22:12

Ние може да сме всякакви, но не сме лъжци на дребно.
И аз отправих запитване към всички офиси на фирмата, никой няма интерес в момента да инвестира тук. Искали сътрудничество във бъдеще.
След като сте представители(единствени) на въпросната фирма, публикувайте договора си тук! :D И тогава се превъзснасайте, колко сте важни за бизнеса във България :salut: :thumleft:
До тогава, по-добре да ходите на :fish: :geek:

И по-добре се извинете на хората че ги подвеждате, въпреки че си изтегляте офертите...
hridaq

Мнениеот bul » 10.02.2010 00:00

г-н Лъчезар Бъчваров

За последен път се обръщам към вас, ще запазя добрия тон и няма да ви кажа някои епитети които заслужавате.Ти лично не другите хора в форума си лъжец на дребно защото така и не обясни-Кой си?какъв си?какво си ми пращал и кога .А упрекваш и пускаш лъжлива информация за нас като фирма.Ти въобще комплексиран мишок имаш ли нещо което на някои да покажеш или изпратиш????Това е отговора ми на това че сме лъжци на дребно.Второ кога и къде съм написал и съм се превъзнасял колко съм важен за бизнеса в БГ би ли показал?
Ако ти си се взел много на сериозно аз не мисля че съм важен за бизнеса като цяло още по малко за енергийния, просто търся място под слънцето и се опитвам да оцелявам и използвам контактите си. Доколкото виждам твоите се свеждат до там да си търсиш момиченца от форумите, е моите са малко по различни :). Договора да го публикувам в Форум!Ти сериозен ли си? Него не съм го показал на счетоводителката си а ти искаш да го сложа в някакъв форум.За какво - да ти се доказвам на тебе ли? Анонимника скрит в мишата си дупка зад "ника" си и фалшивия си образ.Извинението към хората който съм подвел?Кой съм подвел и с какво би ли обяснил?С това, че тези които ми пратиха проекти с всички се чух, разговарях преведох им нещата и ги изпратих на инвеститор ли? Еми извинявайте хора че ви подведох  Доверете се завбъдеще на г-н Бъчваров важния, честния най-вече "открития" бизнесмен. А ти че ги подведе с това че съм лъжец събирач на оферти, спамер и какво ли още не как ще им се извиниш?На мен как ще ми се извиниш? Вече вземи се наври по надълбоко в дупката си злобен палячо и замълчи не ставай смешен.
bul

Мнениеот hridaq » 10.02.2010 01:04

Вие от Айтос, много прекалявате с ракийкта :shock: Вие трябва да играете честно, щом събирате оферти, публикувайте договора(знам че нямате такъв) Аз не събирам оферти от тук, и не искам да ставам по открит в този форум, именно заради досадници(нагли) като вас.
Загубихте моето време, не искам да губите времето на никой друг повече, за това и пиша тук.
С неуважение,
Бъчваров
hridaq

.....

Мнениеот ivo1009 » 10.02.2010 01:52

Колеги какви са тия глупости ?
Личните спорове на ЛС!
ivo1009

алах акбар

Мнениеот HELIOTECH » 10.02.2010 03:14

пълни чували с трици - ааалааах акбааар !
Аватар
HELIOTECH

Назад към Обяви за покупка и продажба на земя или на цели проекти