Проекти

Дискусии на теми, които смятате за интересни и важни.

Модератори: Mateev, Admin

...

Мнениеот Gio » 11.12.2008 22:50

...напълно съгласен съм с мнението Ви, без да искам да звуча сервилно... Тук, в този форум, се създават условия за интерес у по-младите ни хора - а това е бъдещето. Аз виждам как сина ми чете и поглъща тези неща, как се смее с глас на мненията, с които се навлиза в неговата територия. Но "високото" образование не е атестат за висока ерудираност на индивида - нека продължим тук - това е единственото място, където можем да се поддържаме, да се скараме по въпроса, ако щете... А и габровска кръчма е добра идея, но засега нека отстояваме постигнатото от това място, от тази компания... Защото то е много...
Аватар
Gio

Мнениеот apoo » 14.09.2009 19:33

и аз се интересувам доста активно от обучение в областа на ВЕИ за студенти, които имат икономическо образование. За съжаление в момента има прекалено малко такива програми, тези на които аз съм попаднал са едва около 2-3 - една от тях е в University of Newcastle, друга която поне за момента ми изглежда най-обещаваща е в Финалдния в University of Juvaskyla ( https://www.jyu.fi/econ/en/disciplines/cem/ytjhaku ) имаше и 1 университет във Freiburg. Някой от вас знае ли за подобни университети и програми (за предопочитание магистратури) ?
apoo

...

Мнениеот Gio » 14.09.2009 19:54

...колега, започва проучвателен процес на обучение по немска програма. С удоволствие ще публикувам линкове за участие. Безплатен е курса и щом се прибера в офиса ще прикача заявките за участие. Искам да подчертая, че не съм аз организатора, нито имам връзка към това. Искам обаче да има повече такива начинания.
С поздрав:
Gio
...every day deserves a new, better tomorrow...
Аватар
Gio

Мнениеот apoo » 14.09.2009 21:30

ще очаквам с нетърпение повече информация от тебе, за момента няма много информация по темата или дори и да има тя не е на особено достъпни цени.
apoo

Предишна

Назад към Свободни теми и дискусии