имам доказателства , но няма да ги побликувам ...ще трябва на сляпо да ми се довериш
обикновенно не греша
сега само очаквам големи дандънии особенно за проекти входирани в КЗЗ и отложени без обеснение
този път е на кръв и ако не реагираме , ще гледаме инвестиции през крив макарон
инвеститорите бягат
Няма да ти се доверя и при по-добри условия от предлаганите от теб - не се обиждай. Искам да знам, а и не само аз - постави документи тук - ние трябва да отреагираме...
dival написа:За всякакъв вид ВЕИ - БЕЗ обяснения , без законово основание
На мен ми отговориха в понеделник 18.01.2010г,че предстои насрочване на дата за свикването на експертен съвет във всички областни дирекции,за разглеждането на внесените преписки.Отговора го получих от МЗХ.
нямат никакво основание да отлагат
защото всички които са стигнали до комисия са го направили по законния ред които е в момента
друг закон няма , а докато няма се спазва това което има
сега вече много инвеститори ще сезират международните съдилища и ще спечелят !!!
познавам много хора които веднага реагират
ако положението продължава да е такова ББ си подписва смъртната присъда като политик
Предлагам Ви заинтересуваните, да отидем на Гръдската граница и когато тракторите от страна на Гърция пропускат коли ние да застанем като стачкуващи и да не пропускаме никой.
Тогава и 312 -та мярка може да се поотпуше.
имам сведение че се умува как да бъдат спряни готовите пупове
самоче немога да назова истоника си,
Лошото е че никой няма протокол от комисия поради което няме правно основание да протестираме