@Mateev,
Играете ли шах?
В момента ситуацията е патова! Никой няма бърза печеливша комбинация. Очертава се мъчителен ендшпил.
Lupus написа:Според мен, едно от разумните неща, които могат да се направят е да се събере максимално много и достоверна информация и да се прати в Европарламента. Просто мярката трябва да бъде спряна! Очевидно е, че всякакво продължения във времето на безвластие ще напълни гушите на планиралите тая далавера. А после, след 5-6 месеца ще е късно.
Gio написа:...решавай дали да си Canis Lupus или Canis Lupus familiare...
ferdy написа:Сега ще "развиваме" селските райони по покривите на предприятия предимно и богатите ще стават още по-богати.
ferdy написа:
Мярка 312 е за развитие на селски райони, като се подпомагат неземеделски дейности в земеделски райони. По самата си същност тя е за дребния и средния бизнес, както и за нови предприемачи. Тя е за обикновения човек, аз искам да работя за такива по тази програма. И проект за хотел да е, нека бъде в неписаните морални граници на програмата.
За фирми с възможности има предостатъчно други алтернативи, не ми харесва да се намесват агресивно и да окупират субсидиите, а точно това ще стане ако слухът стане реалност.
Назад към Публикации в медиите
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 0 госта