от ferdy » 03.07.2009 14:38
Отговорността е вече обсъждана тема. Естествено, че няма начин консултантът да поеме цялата отговорност по един проект. Той продава знания и това е единственото, което може да гарантира. Конкретно в соларните проекти, единственото, което може да направи консултанта е да гарантира своето изпълнение по отношение административно, юридическо ослужване и координация и органицазия на проекта, т.е. да намери подходящ подизпълнител за проектиране, одит, монтаж, транспорт и т.н. Като подходящ, означава буквално това: зависи от желанията на клиента и от неговия бюджет. Ако иска качество - търси му се качество, ако набляга на цена и пренебрегва рисковете - предлага му се точно това. Консултантът единствено трябва да му сметне всички варианти, да направи съответните изводи и след това възложителят да избере желаният от него. Консултантът КОНСУЛТИРА възложителя до уговорката, която е поел с договор. Ако клиентът използва опцията "пълно доверие", тогава вече консултантът взима самостоятелно решения. Но понеже у нас всички са специалисти по всичко, това е по-скоро рядкост.
За гаранции изобщо не можем да говорим, като се има предвид, че те трябва да се поемат за чужда работа. Отговорността се споделя с подизпълнителите, не виждам някой как може да я поеме изцяло, че чак и да се подпише под такива нещо.
С думи прости: аз имам клиент, препоръчвам му да използва СТС Солар, защото познавам тяхната работа. Изпълнението на техническата част си е тяхна отговорност, имат си необходимите разрешителни, там камари, правоспособност и т.н. Самата фирма използа и тя подизпълнител - производителят на оборудването. Отговорността се поделя в следния вид: аз за изборът ми на Матеев и за това, че той ще си свърши работата в срок и по точките в договора и ако има някакво неизпълнение, ще предприема необходимото, Матеев за монтажа, проектирането и одита, производителя - своята продуктова гаранция и спазване на съответния си договор. Ако ми дефектира нещо по оборудването - аз звъня на Матеев, той се оправя с производителя, аз се оправям с моя клиент.
Това с пълното поемане на отговорност и гаранции от консултанта са пълни глупости, които могат да заблудят някой и друг клиент в началото, но опари ли се някой - край с тези приказки, възможен е и край на работата на консултанта.
Консултантът може да поеме отговорност за каквото си иска, друг е въпроса как ще си защити мнението, защото в това е проблемът.